Preworkout önerisi

Mandosii

Picopat
Yaklaşık 3 aydır fitness yapıyorum. 1ay öncesinde lansman indiriminden proteinocean sitesinden preworkout almıştım 130TL gibi bir fiyata. Her gün değil sadece göğüs ve sırt günlerinde kullanıyordum iyi geliyordu. Bugün internette supplement bakarken önüme
Bu preworkout çıktı fiyatı çok ucuz geldi ve hiç duymadıgım bir marka vs. iyi midir kötü müdür? Yan etkisi var mıdır ya da genel olarak marka nasıldır kullanan ya da bilen birisi varsa yazabilir mi teşekkür ederim.

Sodyum ve vitamin yüklü bir ürün. Genelde daha çok arjinin, beta alanin ve kafein gibi maddeleri görmeye alışkın olduğumuz bir tür olmasından ötürü bana pek mantıklı gelmedi. Marka hakkında bir fikrim yok ancak bu ürün yerine kafein tüketseniz idman öncesi daha verimli bir preworkout olabilir.

Sodyum ve vitamin yüklü bir ürün. Genelde daha çok arjinin, beta alanin ve kafein gibi maddeleri görmeye alışkın olduğumuz bir tür olmasından ötürü bana pek mantıklı gelmedi. Marka hakkında bir fikrim yok ancak bu ürün yerine kafein tüketseniz idman öncesi daha verimli bir preworkout olabilir.
teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı