Pre Workout tercihi nasıl olmalı?

WXeray

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, okuldan sonra spora gittiğim için sporda yorgun olabiliyorum. Sınav çalışması, okul yüzünden uykusuzluk fazla oluyor enerjim olmuyor. Pre workout alayım dedim böyle bir şey buldum Grizzone marka. Fiyatı piyasadaki çoğu pre-workouttan ucuz. İçeriği de çok iyi eksik bir şey yok. Tek korkum markayı ilk defa duymam. Daha önce kullanan var mı? Memnun musunuz? Bunu almak yerine Proteinocean'da alabilirim ama bunun içeriği Proteinocean'dan daha yüksek. Daha etkili gibi duruyor. Sizce bunu alsam mı yoksa Proteinocean mı alsam?

Grizzone.

Proteinocean.

Giriş seviyesi birşey için Protein Ocean öneririm. Hem içimi kolay hemde tadı iyi. Çok abartı kötü değil içeriği ama 1 tık daha az. 2 Kutu alıp 1'er ölçekten kullan kutular bitince 2 ay falan kullanma daha sonra daha sert birşeye geç istersen.

Sert bişi olarak bunlar var ama dediğim gibi Protein Ocean ile başla 2 kutu daha sonra onlar bitince 2-3 ay bırak sonra bunlardan biri ile başla ama ölçek olarak 1 ölçeği geçme ayrıca sadece ağır antrenmanlar öncesi al split atıyorsan sadece göğüs ve bacak günleri al mesela sırt günleri alma.

Olmamalı. Özellikle okul çağında bu miktarda kafein çok kötü sonuçlara yol açacaktır.

Hocam 210 mg kafein beni okul çağında etkilemez merak etmeyin. 18 yaşındayım uzun süredir spor yapıyorum. Günlük 400-500 mg kafein aldığımı hatırlıyorum.

Hocam daha önce pre workout kullandım. Hemde fazlasıyla. Giriş seviyesi değilim. Marka hakkında ne düşünüyorsunuz. Görür görmez geç demişsiniz sebebi nedir?

Protein ocean ürünleri çok ağır değil. Ortalama kullanıcı için. Daha sert birşeyler arıyorsan zaten sonda attım. Ama dediğim gibi seni bilmiyorum. O yüzden ilk defa kullanıcak birine göre öneri yaptım. İlk seferin için Protein Ocean iyi ama daha önce de kullandıysan. Diğer 2 attığıma bakabilirsin. İçerikleri piyasada en sert ve etkili olanlar onlar.

Hocam bütçem sıkışık şu an. Bayağı bir aminoasit ve protein stoku yaptım. Şimdilik pre-workout için beni böyle bir ay falan idare etsin diye 300-400 lira bütçe ayırabiliyorum. Grizzone daha etkili gibi duruyor oceandan, o yüzden sizce tercih etmeli miyim? 700 800 lira ayıramam şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…