Pre-workout zararlı mı?

CarpeDiemss

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, önceden spora gidiyordum ama ara verip tekrar gidip duruyordum, yarın gene başlayacağım ve agır bir diyete gireceğim sadece 1 öğün beslenceğim. Fakat bunun da bir dezavatanjı olacak halsiz olacağım, arkadaşım pre-workout alabilirsin enerji verir dedi, sizce alınır mı? Tansiyon hastasıyım herhangi bir sorun yaratır mı?

Tansiyon hastasıysan sorun yaşatabilir ama bunu bence bir doktora danış, normal kafein alamıyormusun spor öncesi?

Tansiyon hastasıysan sorun yaşatabilir ama bunu bence bir doktora danış, normal kafein alamıyor musun spor öncesi?

Kafeinli ürünler cok kullanmıyorum maalesef doktorum cok kullanmamamı söylemişti, pre Workout'un da içeriğini bilmiyorum sadece enerji verdiğini duymustum.

Kesinlikle doktora danışmadan alma, pre denilen şey yoğun, aromali kafeindir. Burada forumda kimin yazdığı belli olmayan mesajlarla da sağlık tavsiyesi almaya çalışma. 2-3 kişi al kanka yapıştır uçarsın dese alır bayılırsın.

Tansiyon hastalığınız varsa zaten aman. Preworkout'ta tansiyonu banko yükselten kafein var. Onun haricinde dolaylı yoldan tansiyonu artıran pek bir şey yok, citruline-arjinin gibi aminoasitler var onlar da kan akışını artırmaya yönelik. Doktorunun da buna yönelik söylemi zaten ekstrası olmuş işin kullanmayın hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı