Predator Helios 18 vs ROG STRIX G16

Daha fazla  
Selam.
Acer Predator Helios 18 i7-13700hx. RTX 4060 mı alayım yoksa.
ASUS ROG STRIX G16 i7-13650hx 4060 mı alayım.
Arkadaşlar bu ikisi arasındayım. Yazılım için alacağım hangisi daha iyi ve neden?

Selam.
Acer Predator Helios 18 i7-13700hx. RTX 4060 mı alayım yoksa.
ASUS ROG STRIX G16 i7-13650hx 4060 mı alayım.
Arkadaşlar bu ikisi arasındayım. Yazılım için alacağım hangisi daha iyi ve neden?

ASUS ROG alın.

Link atar mısınız? Fiyatlarını da görmek lazım.

Bütçeniz nedir?
Azerbaycanlıyım bütçe söyleyemiyorum ama bilgisayara bakmak için amazondan link atıyorum

Buda acer

Hangisini alırsam sorunlarla başım ağrımaz

@kullanıcııyıım @Bruz @Xevanior @TheHub

Yardım ede bilirmisiniz?

Azerbaycanlıyım bütçe söyleyemiyorum ama bilgisayara bakmak için amazondan link atıyorum

Buda acer

Hangisini alırsam sorunlarla başım ağrımaz

@kullanıcııyıım @Bruz @Xevanior @TheHub

Yardım ede bilirmisiniz?

Dediğim gibi ikisi arasından Helios 18 daha mantıklı. G16 kullanan arkadaşların çoğu ghostling + CW gibi sorunlardan muzdarip. Ayriyeten QHD panel avantajının yanında eksta olarak 2 P-Core farkı da bulunduruyor eğer oyun için de düşünürseniz.

Kasası nasıl ben biraz asus fanboyuyum o yüzden asus istiyordum ama helios 18 daha mantıklı 2 çekirdek artısı var işlemcide rgb aydınlatma klavye başına

Soğutma ve kalite açısından sıkıntı bulundurmuyor kasası. tercih edilebilir. Türkiye'de mağazalarda pek bulunmuyor helios modeller o yüzden kağıt üstü bilgi vermeye çalışıyorum lakin başta soğutma olmak üzere eski modellerdeki çoğu problemler bu modelde bulunmuyor.

asus fanboyuyum o yüzden asus istiyordum

Eğer G17 olsaydı işin rengi değişir zira panel farkı kapanırdı. ASUS kronik sorunları da çözdü G17 modelde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı