predunyam.com güvenilir mi?

Konu hortlatmak gibi olmasın ama değil bence hiçbir site güvenilir değil şimdi ben predünyam'dan altın hesap almıştım kardeşime sorunsuz 1 veya 2 hafta kullandı sonra hesap gitti iade talebinde bulundum yeni hesap verdiler oda banlı çıktı çoğ sunucudan sonra gittim yine iade telebinde bulundum verdiler yeni hesap birkaç hafta sonra bir baktım hesabın kullanıcı adı değişmiş şifresini değiştirdim doğal olarak sonra hesap gitti yine iade talebinde bulundum demir hesap verdiler neyimş çok iade talebinde bulunmuşum yani tek kelimeyle rezalet bir site bir hesabı 6 - 7 kişiye veriyorlar bir de bu hesaplar tahminimce crack hesaplar yani alıyorlar 20 30 tane hesap o 20 30'u 100 200'e çevirıyorlar yani orijinal hesaplar değiller ve %90 oranında gidiyor o hesaplar ha diyelim orijinal hesap ama şifresi değiştirilir yazdığına bakmayın şifresini değiştirince hesabın e postasını değiştiriyorlar ve o hesabı kitlıyorlar minecraft.net dışında başka bir siteye güvenmeyin.
 
Dostum bildiğim kadarıyla hesapların hepsi çalıntı değil. Bazıları oyunu bırakan oyuncular tarafından satılmış hesaplar. Ben bisikletimi hiç kilitlemeden belalı mahallelerde bırakıyorsam çalınmasına da şaşırmam.

Dostum oyuncular tarafından satılsa 5,10 TL değil 50 60 TL olur hesapler çalıntı 1 oyun alıyorsun o hesaptan bir sürü oyun çıkıyor. Akıl mantık işi değil.
 
Dostum bildiğim kadarıyla hesapların hepsi çalıntı değil. Bazıları oyunu bırakan oyuncular tarafından satılmış hesaplar. Ben bisikletimi hiç kilitlemeden belalı mahallelerde bırakıyorsam çalınmasına da şaşırmam.
Demekki hiçbir şey bilmiyorsun. Ben bizzat çalınmasına şahit oldum. Önüme 300-400 hesap düştü. Hiçbirine dokunmadım ama alan direkt şifresini değiştiriyor.
 
Arkadaşlar sakın almayın 5 tane kasa açtım 1 Key çıktı Key'i vermemek için direniyorlar. (2-200TL arası Key) Dolandırıyorlar zaten aynı hesabı 10 kişiyle falan paylaştırıyorlar sıkıntı yaşarsınız paranız cebinizde kalsın. Kötülemeye çalıştığımı düşünen varsa SS atabilirim.
Arkadaşlar Sakın Almayın 5Tane Kasa Açtım 1 Key Çıktı Keyi Vermemek İçin Direniyorlar(2-200tl arası key) Dolandırıyorlar Zaten Aynı Hesabı 10 Kişiyle Falan Paylaştırıyorlar Sıkıntı Yaşarsınız Paranız Cebinizde Kalsın... Kötülemeye Çalıştığımı Düşünen Varsa SS Atabilirim
 
Son düzenleme:
Sakın ama predunyam.com sitesinden bir şey almayın tüm her şey çalıntı. Bizzat site sahibi ile konuştum ve hepsinin de resimlerini aldım.
İnanmayanlar varsa buyurun kapı gibi video.
Aman sakın uzak durun çevrenize de yayın o siteden uzak durun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı