Prefetch klasörü açılmıyor

Daha fazla  
Merhabalar;
Çalıştıra "prefetch" yazıp Tamama basıyorum ama ekrana bir şey gelmiyor.
Yeniden başlatınca düzeliyor diyor ki "Şu an bu klasöre erişiminiz yok." bir saat dolduktan sonra çalıştırı açıyorum prefetch yazıyorum açılmıyor.

Tüm SFC ve DISM komutlarını denedim CHKDSK bile yaptım virüs taraması dahil yaptım neden kaynaklanıyor?
Sadece "Şu an bu klasöre erişiminiz yok." diyen klasörlerde oluyor WindowsApps falan işte.

Yeniden başlatınca düzeliyor ama 1 saat sonra tekrar aynı sorun ile karşılaşıyorum.
Nasıl çözebilirim?

Explorer'ı yeniden de başlattım.
Güncellemeleride yaptım.

Bir de bunu deneyin.
"Windows+r yapın ve "services.msc" yazıp enterlayın. Ardından çıkan pencerede Windows Search seçeneğini bulun, çalışıyorsa durdurup tekrar çalıştırın. Ardından Görev Yöneticisi'nden Windows Gezgini'ni yeniden başlatın."
Alıntıdır.
Windows Search hizmetini yeniden başlattım ama sorun düzelmedi.

Hocam ben hiç bir değişiklikte yapmadım ki şu son 7 gün içerisinde bir anda gerçekleşti olay.

Çok değişik bir sorun ilk kez böyle bir şey duydum internette de bu sorunu yaşayan yok. Aklıma da başka bir şey gelmiyor açıkçası.
Hocam aslında sorunum bu adamdaki gibi ama adam sadece Prefetch için çözümü gösteriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bakın adamda da herhangi bir uyarı gelmiyor. Nasıl çözebilirim lütfen yardım edin hocam.

Prefetch açılmıyor Benzer konu hocam

Hocam aslında sorunum bu adamdaki gibi ama adam sadece prefetch için çözümü gösteriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bakın adamda da herhangi bir uyarı gelmiyor. Nasıl çözebilirim hocam.

Prefetch açılmıyor benzer konu hocam.

Windows Update ile güncelleme varsa onları yapmayı deneyin. Bu arada klasöre erişim izniniz yok yazısını devam a basıp geçebiliyorsunuz değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı