Premeier Pro Encoding hatası

Emre ERY

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, bir video üzerinde 1 hafta uğraştım ve sonucunda montajımı bitirdim lâkin çıktı almak istediğim zaman aşağıdaki fotoğrafta da gözüktüğü gibi oluyor ve ne kadar beklersem bekleyeyim hiçbir şey olmuyor. PC'yi Power tuşundan kapat aç yaparak çoğu kez PC'yi kendine getiriyorum. Olabilecek tüm yöntemleri denedim. Tüm forumlara baktım fakat sorunumun çözümünü bulamadım. Videomun çöpe gitmesini istemiyorum daha doğrusu emeklerimin. Bu konuda bilgi sahibi olan kişiler bana yardımcı olursa çok sevinirim. Bu arada video da fazlaca efekt vs kullanılmıştır. Hepsini tek tek inceledim hiçbirinde bir sorun göremedim. Media encoder ile çıktı almaya çalıştım lâkin program beni şaşırtmadı ve onda da aynı problemi yaşadım.

IMG_20230704_225255.jpg

Efektleri kapatıp render dener misiniz bir. Aynı hatayı verecek mi?

Çözümü olmadı hocam. Aynı sorun devam ediyor.

Audio kısmının renderını alıyor fakat o kısmı geçtiği gibi böyle beyaz bir ekran kaplıyor ardından PC donuyor.

Efektsiz haliylede aynı hatayı aldıgına göre RAM'ler ve sistemle alakalı olmadigi kesin. Korsan mi kullanıyorsun acaba?

Efektsiz haliylede aynı hatayı aldıgına göre RAM'ler ve sistemle alakalı olmadigi kesin. Korsan mi kullanıyorsun acaba?
Hayır hocam. Creative cloud üyeliğim var.

Normal bi' Adobenin kendi videolarına montaj yapınca problem olmuyor lâkin kendi videomda nedense oluyor bunu çözemiyorum.

Hayır hocam. Creative Cloud üyeliğim var.

Normal bi' Adobe'nin kendi videolarına montaj yapınca problem olmuyor lâkin kendi videomda nedense oluyor bunu çözemiyorum.

Adobe'nin kendisiyle ilgili bir sorunda hata kodu veriyor. Ama bunda direkt beyaz ekran veriyor. Efektlerin sistemi zorlamasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama efektsizde olmuyor dediniz. Bende merak ettim. Ama sisteminiz efektli bir edit yapmaya ve düzgün renderlamaya müsait değil onu söyleyim hocam.

Hocam yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Sorunumu deneme-yanılma ile buldum megerse ekledigim bazı fotografların yüzünden bu kaynaklanıyormuş onları silince render alabilmeye başladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı