Çözüldü Premiere Pro 2020 0xc000007 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arif kıyar

Femtopat
Bu sorunla karşılaştım DLL falan sorunmuş ama ben kendime güvenemedim. Yapmak için bana basit bir şekilde anlatabilir misiniz? Team Viewer var bir kişininkini öyle çözmüşsünüz uzaktan kontrol edip. Yardımcı olursanız rahatlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu rehberi takip ederek rapor oluşturabilirsiniz, oluşturmadıysanız.

Process Monitor ile hata raporu oluşturabilir misiniz?
Dosyayı herkese açık yapmayı unutmayın.
Uygulamayı korsan olarak mı indirdiniz?
Korsan olarak indirilse bile ilk konu olduğu için tek sefere mahsus olmak üzere yardımcı olunabiliyor. Kaldı ki, 0xc000007b hataları her yazılımda karşılaşılabilecek bir hatadır ve sebebi çoğunlukla el ile indirilen .dll dosyalarından kaynaklı. Bu dosyalar A yazılımında sorunu çözse bile B ve C yazılımlarında hataya neden olabiliyor.

Uygulamayı korsan olarak mı indirdiniz?

Evet.

Process Monitor ile hata raporu oluşturabilir misiniz?
Dosyayı herkese açık yapmayı unutmayın.

Korsan olarak indirilse bile ilk konu olduğu için tek sefere mahsus olmak üzere yardımcı olunabiliyor. Kaldı ki, 0xc000007b hataları her yazılımda karşılaşılabilecek bir hatadır ve sebebi çoğunlukla el ile indirilen .dll dosyalarından kaynaklı. Bu dosyalar a yazılımında sorunu çözse bile B ve C yazılımlarında hataya neden olabiliyor.

En başta Premiere yüklediğimde DLL sorunu ile karşılaştım. Daha sonra video izledim DLL atıyorlardı. Ben de yine de DLL'leri masaüstüne yedek aldım ama her DLL'den sonra yeni DLL istiyordu. Daha sonra ise DLL atmanın bilgisayara kötü etkileyebileceğini öğrenince yedeklerini geri yükleyip eskilerini sildim şu an ise bu çıktı Premiere Pro 2020 bilgisayar Windows 10 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
En başta Premiere yüklediğimde DLL sorunu ile karşılaştım, daha sonra video izledim, DLL atıyorlardı, ben de yine de DLL'leri masaüstüne yedek aldım ama her DLL'den sonra yeni DLL istiyordu, daha sonra ise DLL atmanın bilgisayara kötü etkileyebileceğini öğrenince yedeklerini geri yükleyip eskilerini sildim.
.dll dosyalarını el ile atmayın, sorun yaşamadığınız yazılımlarla da sorun yaşayabilirsiniz.

Normalde forumca korsana destek vermiyoruz ancak ilk ve tek sefere mahsus olmak üzere yardımcı olacağız. Process Monitor ile hata raporu oluşturabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı