Premiere Pro 23 Motion yaparken takılmalar yaşanıyor

Wanleast

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Premiere Pro ile futbol editleri ayarlıyorum ancak aşağıdaki bağlantıdaki videoda gözüktüğü gibi topu takip ederek saniye başına pozisyon ayarlıyorum ancak top giderken takılmalar oluyor bunu nasıl engellerim direkt olarak akıcı olarak devam ettiririm?

Video Gitmek İçin Tıkla

Takılma değil ki bu manuel position veriyorsun bir karedeki positionla bi sonraki karenin positionu tam olarak aynı olmuyor o yüzdende çok minik kaymalar oluyor. Nasıl gideririm dersen After Effects ile topu tracklersin veya premierede o görüntüyü Nest yapıp frame blending ya da optical flow seçip öyle bir bakarsın.

Takılma değil ki bu manuel position veriyorsun bir karedeki positionla bi sonraki karenin positionu tam olarak aynı olmuyor o yüzdende çok minik kaymalar oluyor. Nasıl gideririm dersen After Effects ile topu tracklersin veya premierede o görüntüyü Nest yapıp frame blending ya da optical flow seçip öyle bir bakarsın.
Bende bilmediğimden öyle ifade etmiştim :) teşekkür ediyorum söylediklerinizi uygulayıp deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı