burasıbabooo Picopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, edit işine girmek istiyorum ve Premiere Pro indirdim fakat bu sorunla karşılaşıyorum. Yönetici olarak başlatıyorum olmuyor, silip yükledim, yine olmuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, edit işine girmek istiyorum ve Premiere Pro indirdim fakat bu sorunla karşılaşıyorum. Yönetici olarak başlatıyorum olmuyor, silip yükledim, yine olmuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Çözüm Stay High 13 Mayıs 2021 böyle bir video buldum ama forumdaki diğer arkadaşlar da yardımcı olacaklardır. Kendi sitesinden mi indirdiniz yoksa korsan mı ?
böyle bir video buldum ama forumdaki diğer arkadaşlar da yardımcı olacaklardır. Kendi sitesinden mi indirdiniz yoksa korsan mı ?
Stay High Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #2 böyle bir video buldum ama forumdaki diğer arkadaşlar da yardımcı olacaklardır. Kendi sitesinden mi indirdiniz yoksa korsan mı ? Artı 0 Eksi Çözüm
böyle bir video buldum ama forumdaki diğer arkadaşlar da yardımcı olacaklardır. Kendi sitesinden mi indirdiniz yoksa korsan mı ?
KS KS burasıbabooo Picopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #3 Stay High dedi: böyle bir video buldum ama forumdaki diğer arkadaşlar da yardımcı olacaklardır. Kendi sitesinden mi indirdiniz yoksa korsan mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba şimdi deneyeceğim attığınız videoyu, korsan olarak indirdim. Stay High dedi: böyle bir video buldum ama forumdaki diğer arkadaşlar da yardımcı olacaklardır. Kendi sitesinden mi indirdiniz yoksa korsan mı? Genişletmek için tıkla... Bu arada oldu, dünden beri uğraşıyordum çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Stay High dedi: böyle bir video buldum ama forumdaki diğer arkadaşlar da yardımcı olacaklardır. Kendi sitesinden mi indirdiniz yoksa korsan mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba şimdi deneyeceğim attığınız videoyu, korsan olarak indirdim. Stay High dedi: böyle bir video buldum ama forumdaki diğer arkadaşlar da yardımcı olacaklardır. Kendi sitesinden mi indirdiniz yoksa korsan mı? Genişletmek için tıkla... Bu arada oldu, dünden beri uğraşıyordum çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.
Stay High Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #4 burasıbabooo dedi: Merhaba şimdi deneyeceğim attığınız videoyu, korsan olarak indirdim. Bu arada oldu, dünden beri uğraşıyordum çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. İyi bayramlar. Artı 0 Eksi
burasıbabooo dedi: Merhaba şimdi deneyeceğim attığınız videoyu, korsan olarak indirdim. Bu arada oldu, dünden beri uğraşıyordum çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. İyi bayramlar.