Farklı bir HDD'de değil SSD'de denemen daha doğru olur. Windows 10 bile HDD'de sorun çıkarırken üzerine Premiere Pro'yu da çalıştırmak pek mantıklı değil. Olmadı Premiere Pro'nun farklı bir sürümünü deneyebilirsin.
Farklı bir SSD ile deneme şansım yoktu hocam. Ben de format attım ve sorun düzeldi. Maalesef format dışındaki hiçbir yöntem çalışmadı. Yine de teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.
Ya anlamış değilim, bilgisayarım fena sayılmaz, bu halde bile kasıyorsa ne yapayım 60.000 liraya kasa mı toplayayım arkadaş 8 dakikalık bir video düzenlemek için, çok ilginç..
Ya anlamış değilim, bilgisayarım fena sayılmaz, bu halde bile kasıyorsa ne yapayım 60.000 liraya kasa mı toplayayım arkadaş 8 dakikalık bir video düzenlemek için, çok ilginç..
Bende minnak bir, 2060 ile 5700x var Yani ben bir şeylerden kaybediyorum evet ama, sizin ki ramden herhalde, diğer türlü bu sistemin kasmaması gerekiyor yani..
Bu Premiere Pro beni deli edecek. Benimde sistemim gayet iyi ama yok. O kadar efekt olmamasına rağmen fade ya da crop atınca kasıyor çözümü de yok hep boş beleş aynı tür videolar. Ramle alakası yok bu arada 64 GB RAM'im var aynı sıkıntı.