kerbay
Centipat
Daha fazla
Merhaba destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Sorumu iletiyorum hemen. Şimdi 2 gün önceye kadar Premiere Pro'da herhangi bir sorun yoktu. Bu arada orijinal kullanıyorum Crack'li falan sürüm değil.
Videoyu atıyorum kaç MB olursa olsun bana 1-5 MB arası dosya veriyor. Ve dosya bozuk içerisindeki seste sorun yok ama görüntü çok bozuk.
Bakın normal video bu 30 sn falan 259 MB civarında.
Render ayarları da bu şekilde.
Render alıyorum boyutlar ve sorun burada başlıyor.
Bu da en son hali video bu şekilde 3 MB 2 MB falan çıkıyor.
Bilen başına gelen varsa desteklerini bekliyorum. Ayrıca geçmiş konulara falan bakıyorum araştırdım bununla alakalı bir çözüm bulamadım.
Bu arada PC'ye format attım en baştan yükledim 3 kere sildim farklı sürümler yükledim hata devam ediyor.
Sistem:
16 GB RAM DDR4.
1650 Ti 8 GB ekran kartı.
i7 11 nesil ya da 12 nesil işlemci.
++ güncel
Sorumu iletiyorum hemen. Şimdi 2 gün önceye kadar Premiere Pro'da herhangi bir sorun yoktu. Bu arada orijinal kullanıyorum Crack'li falan sürüm değil.
Videoyu atıyorum kaç MB olursa olsun bana 1-5 MB arası dosya veriyor. Ve dosya bozuk içerisindeki seste sorun yok ama görüntü çok bozuk.
Bakın normal video bu 30 sn falan 259 MB civarında.
Render ayarları da bu şekilde.
Render alıyorum boyutlar ve sorun burada başlıyor.
Bu da en son hali video bu şekilde 3 MB 2 MB falan çıkıyor.
Bilen başına gelen varsa desteklerini bekliyorum. Ayrıca geçmiş konulara falan bakıyorum araştırdım bununla alakalı bir çözüm bulamadım.
Bu arada PC'ye format attım en baştan yükledim 3 kere sildim farklı sürümler yükledim hata devam ediyor.
Sistem:
16 GB RAM DDR4.
1650 Ti 8 GB ekran kartı.
i7 11 nesil ya da 12 nesil işlemci.
++ güncel
Son düzenleme: