K kazımseksen5 Kilopat Katılım 19 Mart 2019 Mesajlar 32 2 Kasım 2023 #1 Merhaba. Aşağıda linkini verdiğim videoda dakika 06:32 ile 06:42 arasındaki geçiş efekti nasıl yapılıyor? Adını bir türlü bulamadım. Premiere Pro'daki geçiş efektlerinde bilen yardımcı olursa çok sevinirim. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba. Aşağıda linkini verdiğim videoda dakika 06:32 ile 06:42 arasındaki geçiş efekti nasıl yapılıyor? Adını bir türlü bulamadım. Premiere Pro'daki geçiş efektlerinde bilen yardımcı olursa çok sevinirim. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 2 Kasım 2023 #2 Dümdüz slide transition değil mi bu? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS K kazımseksen5 Kilopat Katılım 19 Mart 2019 Mesajlar 32 2 Kasım 2023 #3 SHYAH dedi: Dümdüz slide transition değil mi bu? Genişletmek için tıkla... Sağ ol buldum sayende ama onun ayarlarından reverse denen bir ayar var onada tıklamak gerekiyormuş başkaları bakarsa diye ekliyim ekstra. Artı 0 Eksi
SHYAH dedi: Dümdüz slide transition değil mi bu? Genişletmek için tıkla... Sağ ol buldum sayende ama onun ayarlarından reverse denen bir ayar var onada tıklamak gerekiyormuş başkaları bakarsa diye ekliyim ekstra.