gelpcpc1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #31 CanVolteX dedi: Klibin sesini kapatın hocam. Müzik kalsın sadece. Genişletmek için tıkla... Bence oyun sesi gerekli ama mikrofon olmasa daha iyi olurmuş haklısınız.
CanVolteX dedi: Klibin sesini kapatın hocam. Müzik kalsın sadece. Genişletmek için tıkla... Bence oyun sesi gerekli ama mikrofon olmasa daha iyi olurmuş haklısınız.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 31 Ocak 2023 #32 gelpcpc1 dedi: Framerate zaten 60 hocam . Genişletmek için tıkla... 120 kayıt alıp sequence da 60 çalışırsanız daha rahat montajlayabilirsiniz demek istemiştim.
gelpcpc1 dedi: Framerate zaten 60 hocam . Genişletmek için tıkla... 120 kayıt alıp sequence da 60 çalışırsanız daha rahat montajlayabilirsiniz demek istemiştim.
gelpcpc1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #33 Things dedi: 120 kayıt alıp sequence da 60 çalışırsanız daha rahat montajlayabilirsiniz demek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim tavsiyen için .
Things dedi: 120 kayıt alıp sequence da 60 çalışırsanız daha rahat montajlayabilirsiniz demek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim tavsiyen için .
fenecal Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emlak, Video Düzenleme, Portfolyo Düzenleyicisi. 28 Şubat 2023 #34 Eline sağlık brom ama oyun seslerini ve klavye seslerini direk kapatırsan daha kaliteli olur.
gelpcpc1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #35 fenecal dedi: Eline sağlık brom ama oyun seslerini ve klavye seslerini direk kapatırsan daha kaliteli olur. Genişletmek için tıkla... Hocam ufak bir content değişimi yaşadım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et yeni videom bu fikirlerini sunarsan çok sevinirim .
fenecal dedi: Eline sağlık brom ama oyun seslerini ve klavye seslerini direk kapatırsan daha kaliteli olur. Genişletmek için tıkla... Hocam ufak bir content değişimi yaşadım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et yeni videom bu fikirlerini sunarsan çok sevinirim .
fenecal Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emlak, Video Düzenleme, Portfolyo Düzenleyicisi. 1 Mart 2023 #36 gelpcpc1 dedi: Hocam ufak bir content değişimi yaşadım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et yeni videom bu fikirlerini sunarsan çok sevinirim . Genişletmek için tıkla... Bremın çok değişmemiş kontent başlığı değiştirmişsin, ama dediğim gibi müziğin sesini hafif aç ve şu arkadaki konuşma seslerini kapa.
gelpcpc1 dedi: Hocam ufak bir content değişimi yaşadım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et yeni videom bu fikirlerini sunarsan çok sevinirim . Genişletmek için tıkla... Bremın çok değişmemiş kontent başlığı değiştirmişsin, ama dediğim gibi müziğin sesini hafif aç ve şu arkadaki konuşma seslerini kapa.