Ses azaltma ve yükseltmeyi biliyorum fakat video sonlarında müzik birden bitmesin azalarak bitsin istiyorum bu ayarı nasıl yapabilirim?
Key falan hiçbir şey bilmiyorum herhangi bir video olsaydı çok iyi olurdu.Key atıp eğri oluşturabilirsiniz. Ya da fade out gibi bir eklenti kullanabilirsiniz. Uzun süredir kullanmıyorum programı. Çok detaylı anlatamıyorum yerlerini, kusura bakmayın.
Tek okuyuşta yaptım çok açıklayıcı olmuş, çok teşekkür ederim. ❤Öncelikle geç cevap yazdığım için kusura bakmayın. Bilgisayarım pek hızlı değil, açılması biraz sürdü.
Her şeyden önce ses ayarını daha kolay kontrol edebilmek için ses satırını genişletin
Eki Görüntüle 640422
Pen Tool'u seçin
Eki Görüntüle 640423
Sesi azaltmaya başlayacağınız noktayı ve azaltma süresini iki nokta belirleyerek yapın.
Eki Görüntüle 640426
İkinci noktayı aşağı çekerek sesi dereceli şekilde azaltma işlemini tamamlayın. Sesi tamamen sıfılamak istiyorsanız mümkün olan en aşağı noktaya çekin.
Eki Görüntüle 640427
Bu kadar. İşlem başarılı.![]()
Öncelikle geç cevap yazdığım için kusura bakmayın. Bilgisayarım pek hızlı değil, açılması biraz sürdü.
Her şeyden önce ses ayarını daha kolay kontrol edebilmek için ses satırını genişletin
Eki Görüntüle 640422
Pen Tool'u seçin
Eki Görüntüle 640423
Sesi azaltmaya başlayacağınız noktayı ve azaltma süresini iki nokta belirleyerek yapın.
Eki Görüntüle 640426
İkinci noktayı aşağı çekerek sesi dereceli şekilde azaltma işlemini tamamlayın. Sesi tamamen sıfılamak istiyorsanız mümkün olan en aşağı noktaya çekin.
Eki Görüntüle 640427
Bu kadar. İşlem başarılı.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.