GeForce NOW Premium çok yavaş çalışıyor

erencandurmus

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PlayStation 5 Slim
Arkadaşlar merhaba GeForce NOW Premium hesap aldım 1 yıllık fakat 2 gündür çok fazla sıra bekletiyor. Ayrıca girdiğim oyunlar aşırı derecede yavaş çalışıyor. Oyun açılış süreleri çok uzun kaplamalar çok yavaş yükleniyor sanki 10 yıllık HDD kullanan bilgisayardan oynatıyormuş gibi. İnternet hızım 70Mbps anlık olarak. Sorun genel mi çözümü var mı? İade hakkım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İade hakkınız yok maalesef. İptal etseniz de paranız iade edilmez. Sadece ödeme tarihi geldiği zaman üyeliğiniz tekrardan yenilenmez ve keşke bir yıllık almadan önce bir aylık alıp deneseydiniz. GeForce NOW'un Türkiye sunucuları genel olarak kötü olduğu için sorun yaşamanız oldukça doğal, yapacak bir şey yok ve GeForce NOW Türkiye'nin sunduğu vaatlerden birisi de RTX teknolojisi ile oyun deneyimi yaşayın ve sıra beklemeden oyuna girin idi fakat bir bakıyoruz ki Premium üyeleri sıra bekliyor. 10/10.

Biraz bekle belki sunucu kaynaklı bir sorundur. Olmazsa Game+ desteğine mail atın. 30 Mbps internetle kararlı olmasa da hızlı açılıyordu fakat sıra bekletmesi normal.
Adamların vaatlerinden bir tanesi sıra beklemeden en iyi performanstı. Global sunucuda sorun yaşamıyordum. Türkcell devraldığından beri hem sıra bekletiyor hem sorunlar yaşatıyor.
İade edilemiyor maalesef.

Normal değil. Arkadaş Premium kullanıyor ve Premium üyelere verilen vaatlerin birisi de sıra beklemiyor olacak olmalarıydı.
Tabii ki de normal değil. Ülkemizde ki hizmetin kötülüğünden normal olarak isimlendirdim aslında. Yetersiz anlatmışım sadece.

para vermeden ve en fazla 30 sıra bekleyip 2080'li sistemle oynayan ben buna güldüm :D. tr pişmanlıktır (30 sıra en fazla 5 dakika sonrasında bitiyor)

Yani siyaset olarak algılanmasın ama burada bile sanırım alt sınıf ülke muamelesi görüyoruz gibime geldi premium olmamıza rağmen sağlayıcının umrunda değil o kadar insan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı