Preo marka klavye-mouse alınır mı?

Öncelikle tecrübelerini paylaşan herkeze teşekkür ederim. Başta kaliteli marka almayı planlıyordum. Teknosa'ya gittim fakat gittiğim bayide aradığım ucuz keliteli modeli bulamadığım için risk alıp Preo Km03 klavye-mouse aldım. Hatta bu yazıyı onunla yazıyorum. Gerçektende hiçbir bozuk tuş ile karşılaşmadım ne zaman bozulur bu ayrı mesele ama teknoloji gerçekten de şans işi imiş.
Biir düzeltme eklemek istiyorum. Km03 mouse fena değil ancak klavye berbat ötesi malesef. Klavye asla bir oyuncu tarafından kullanılmaz. Tuşları parçalamamak elde değil ancaak ben bu klavye mouseu laptopuma aldığım için CS:GO gibi oyunlarda anlı takılmalar yaşamam durumunda hemen laptopun klavyesi ile devam edebiliyorum. Fakat bu klavye ile simulasyon oynanmaz.

Peki pişman mıyım? Açıkcası hayatımda ilk defa Multimedia tuşları gördüğüm için bu tuşlar klavyenin yarattığı siniri emiyor. Çünkü YouTube'da çok zaman geçiren biriyim ve gerçekkten çok işime yarıyorlar. Bunun dışında bu klavye normal beklentileri karşılayamaz bence.
 
Son düzenleme:
yok abi preo marka ürünleri tavsiye etmem mouse aldım 2-3 hafta kullandım sadece direk tekerlek bozuldu
Klavye'nin kalitesiz olduğuna dair yorumlar gördüm YouTube'da. Fakat fareye laf eden yok. [emoji1

Mouse 15-20 güne paket oluyor da ondan.
 

Ürünü aldıktan sonra inceleme yapmıştım, ürünü kesinlikle önermiyorum!
 

Ürünü aldıktan sonra inceleme yapmıştım, ürünü kesinlikle önermiyorum!
Ben de diyorum konu neden hortladı :D
Eğer düşük bütçede fare alınacaksa performax xotran gibisi bulunmaz.
 

Geri
Yukarı