redarmy Centipat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 143 Çözümler 2 18 Ekim 2020 #1 Preo My Game MG50 RGB Mekanik Gaming Klavye Fiyatı ve Özellikleri Arkadaşlar, bütçem buna elverdiği için bu klavyeyi satın aldım. Sizce bunu Preo My Game MG42 Led Aydınlatmalı Semi-Mekanik Türkçe Q Gaming Klavye Siyah Fiyatı ve Özellikleri bu modelle değiştirmeli miyim yoksa bu da iş görür mü?
Preo My Game MG50 RGB Mekanik Gaming Klavye Fiyatı ve Özellikleri Arkadaşlar, bütçem buna elverdiği için bu klavyeyi satın aldım. Sizce bunu Preo My Game MG42 Led Aydınlatmalı Semi-Mekanik Türkçe Q Gaming Klavye Siyah Fiyatı ve Özellikleri bu modelle değiştirmeli miyim yoksa bu da iş görür mü?
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 18 Ekim 2020 #2 Kötü. 200 TL bütçen olup bunu almazsın herhalde.
redarmy Centipat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 143 Çözümler 2 18 Ekim 2020 #3 Mercheng dedi: Kötü. Genişletmek için tıkla... Ya bir şeye ön yargılı yaklaşmadan cevap verseniz ne kaybedersiniz anlamıyorum. Bütçem yok napayım yaratayım mı?
Mercheng dedi: Kötü. Genişletmek için tıkla... Ya bir şeye ön yargılı yaklaşmadan cevap verseniz ne kaybedersiniz anlamıyorum. Bütçem yok napayım yaratayım mı?
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 18 Ekim 2020 #4 redarmy dedi: Ya bir şeye ön yargılı yaklaşmadan cevap verseniz ne kaybedersiniz anlamıyorum. Bütçem yok napayım yaratayım mı? Genişletmek için tıkla... Abim Preo ürünlerini bende kullandım 1-2 ay içinde ya tamamen bozuluyor ya parca parca bozuluyor.
redarmy dedi: Ya bir şeye ön yargılı yaklaşmadan cevap verseniz ne kaybedersiniz anlamıyorum. Bütçem yok napayım yaratayım mı? Genişletmek için tıkla... Abim Preo ürünlerini bende kullandım 1-2 ay içinde ya tamamen bozuluyor ya parca parca bozuluyor.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 18 Ekim 2020 #5 Adam sana para yarat dememiş ki? Sadece 200TL'yi hak etmeyen bir klavye olduğunu belirtmiş, ki doğru demiş.
Adam sana para yarat dememiş ki? Sadece 200TL'yi hak etmeyen bir klavye olduğunu belirtmiş, ki doğru demiş.
redarmy Centipat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 143 Çözümler 2 18 Ekim 2020 #6 Mercheng dedi: Abim Preo ürünlerini bende kullandım 1-2 ay içinde ya tamamen bozuluyor ya parca parca bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Tek sıkıntı çıkarmayan ürünler bunlar dendi bana. Samotne Ciasteczka dedi: Adam sana para yarat dememiş ki? Sadece 200TL'yi hak etmeyen bir klavye olduğunu belirtmiş, ki doğru demiş. Genişletmek için tıkla... Öneriniz ne 200 TL bandında mekanik klavye olarak?
Mercheng dedi: Abim Preo ürünlerini bende kullandım 1-2 ay içinde ya tamamen bozuluyor ya parca parca bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Tek sıkıntı çıkarmayan ürünler bunlar dendi bana. Samotne Ciasteczka dedi: Adam sana para yarat dememiş ki? Sadece 200TL'yi hak etmeyen bir klavye olduğunu belirtmiş, ki doğru demiş. Genişletmek için tıkla... Öneriniz ne 200 TL bandında mekanik klavye olarak?
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 18 Ekim 2020 #7 redarmy dedi: Tek sıkıntı çıkarmayan ürünler bunlar dendi bana. Genişletmek için tıkla... Kim dedi? Eğer Teknosa çalışanı dedi ise normaldir.
redarmy dedi: Tek sıkıntı çıkarmayan ürünler bunlar dendi bana. Genişletmek için tıkla... Kim dedi? Eğer Teknosa çalışanı dedi ise normaldir.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 18 Ekim 2020 #8 redarmy dedi: Tek sıkıntı çıkarmayan ürünler bunlar dendi bana. Genişletmek için tıkla... Kolpa, inanma onlara. Bütçen 200TL mi?
redarmy dedi: Tek sıkıntı çıkarmayan ürünler bunlar dendi bana. Genişletmek için tıkla... Kolpa, inanma onlara. Bütçen 200TL mi?
redarmy Centipat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 143 Çözümler 2 18 Ekim 2020 #9 Samotne Ciasteczka dedi: Kolpa, inanma onlara. Bütçen 200TL mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 18 Ekim 2020 #10 redarmy dedi: Tek sıkıntı çıkarmayan ürünler bunlar dendi bana. Öneriniz ne 200 TL bandında mekanik klavye olarak? Genişletmek için tıkla... 200TL içinde kaliteli mekanik bulamazsın.Bulsan bile RGB imkansız. Gamepower ve Rampage var ama onları tavsiye etmiyorum.
redarmy dedi: Tek sıkıntı çıkarmayan ürünler bunlar dendi bana. Öneriniz ne 200 TL bandında mekanik klavye olarak? Genişletmek için tıkla... 200TL içinde kaliteli mekanik bulamazsın.Bulsan bile RGB imkansız. Gamepower ve Rampage var ama onları tavsiye etmiyorum.