Preo MG50 nasıldır?

Aynen öyle bende kullanıoyrum klvaye taş gibi sağlam.

Ya ben Rampage ile bu arasında kaldım. Rampage interneten isterim bunu da burada mağaza var gelip alırım direk uğraşmam Rampage ile aynı fiyat ama Switch olarak ikisi de Blue ama Preo'nun yanlarda yeti var yani uzun kulanında tuşlar da yana kayma yamulma olacağını zannetmiyorum Preo MG50 Plus için Rampage'in adı var tuşlar kesin daha kaliteli dır ama Preo'daki gibi yanları dolu Switch yok yamulma tehlikesi var tahminen gaterhon Switch'ya da otemu ikisi de ben Preo mg 50 Outemu olabilir Rampage gatheron olabilir ozm othmeu daha iyi bilmiyorum Rampage mi omu benim aslında mekanik varda uzun kulanımda Switch'ler yamulmuş oyz.

Preo My Game MG50 RGB Mekanik Gaming Klavye Fiyatı ve Özellikleri

Arkadaşlar, bütçem buna elverdiği için bu klavyeyi satın aldım. Sizce bunu Preo My Game MG42 Led Aydınlatmalı Semi-Mekanik Türkçe Q Gaming Klavye Siyah Fiyatı ve Özellikleri bu modelle değiştirmeli miyim yoksa bu da iş görür mü?

Alma bence kullandıktan 1 ay sonra 7ujm ve F6 tuşları bozuldu.

Hahahahahaha. Klavyeyi bir seneden beri kullanıyorum bir şey bile olmadı.

Hayır gerçektende bozuluyor.

Abim Preo ürünlerini bende kullandım 1-2 ay içinde ya tamamen bozuluyor ya parca parca bozuluyor.
2 Yıldır Mg16 mouse ve mg50 klavyesini kullandım senin aldığın ürünlerde sıkıntı çıkmıştır.

Abim Preo ürünlerini bende kullandım 1-2 ay içinde ya tamamen bozuluyor ya parca parca bozuluyor. 2

3 senedir Preo'nun 2 ürününüde kullanıyorum Preo MG16 faresi ve preomg50 klavyesini kullandım hala hiçbir sorunu yok.

Aynen öyle bende kullanıoyrum klvaye taş gibi sağlam.

Hocam biraz eski bir konu ama 1 tuş bozuldu mu diğerleri de yavaş yavaş bozuluyor hep de yakın tuşlar bozuluyor hala almayı düşünenler varsa almasın, zaten 1200 TL olmuş ve ben 1 senedir kullanıyorum 5 tuşu bozuldu değişim talep ettim değiştirdim artık bir daha bozulursa yenisini alırım klavye güzel kullanım olarak vs sadece kalitesiz.

Hocam biraz eski bir konu ama 1 tuş bozuldu mu diğerleri de yavaş yavaş bozuluyor hep de yakın tuşlar bozuluyor hala almayı düşünenler varsa almasın, zaten 1200 TL olmuş ve ben 1 senedir kullanıyorum 5 tuşu bozuldu değişim talep ettim değiştirdim artık bir daha bozulursa yenisini alırım klavye güzel kullanım olarak vs sadece kalitesiz.
katılıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı