Preo MS36 alınır mı?

just chillin

Hectopat
Makaleler
2
Teknosa'da rastladığım kablosuz kulak içi kulaklık kendisi. 450 TL fiyatı var. Alıp kullanan ve memnun kalan var mı?

IMG_20230723_211657.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Preo bundan 3 sene önce fiyat kalite ürünüydü 2 tanr kulaklığı var 2019'dan kalma hala kullanıyorum ve memnunum ancak 2 ay önce buna güvenerek Bluetooth kafa üstü bir kulaklık aldım 400TL'ye inanılmaz derecede kalitesi düşmüş durumda diğer ürünleridede büyük ihtimalle böyle devam ettiler önermem özellikle kulak içi kulaklık kulak sağlığına zararlı olduğu için birde kalitesiz malzeme kullanılınca kulağı riske atıyor bu tür kulaklıklar kullanmanızıda önermiyorum kulak içi Bluetooth kulaklıkların zararları ile ilgili bir araştırmada yapıldı ve kulak sağlığına zararlı olduğu ortaya çıktı airpods dahi olsa zararlı.

telefon görüşmesi rezalet
Telefon görüşmesi siz aldığınızda da öyle miydi yoksa sonradan mı kötü oldu?

kulak içi kulaklık kulak sağlığına zararlı olduğu için birde kalitesiz malzeme kullanılınca kulağı riske atıyor bu tür kulaklıklar kullanmanızıda önermiyorum kulak içi Bluetooth kulaklıkların zararları ile ilgili bir araştırmada yapıldı ve kulak sağlığına zararlı olduğu ortaya çıktı airpods dahi olsa zararlı.
Kaynak atar mısınız?

Telefon görüşmesi siz aldığınızda da öyle miydi yoksa sonradan mı kötü oldu?

Kaynak atar mısınız?
Google Akademik'den elektromanyetik kirlilik olarak aratın. Bir çok makale çıkıyor. PDF içinden Bluetooth Kulaklık diye aratın ilgili kısımlara ulaşabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı