Presonus Audiobox 96K 25Th Ultimate Kayıt Seti Alınır mı?

TheHpv

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Profesyonel rap müzik yapmak için bu set alınır mı?
Kayıt Seti Linki.
Ve laptopum profesyonel rap müzik yapmak için yeterli mi, yoksa MacBook mu almalıyım?
Laptopum.
Ekipmanları işe girince para biriktirip almayı düşünüyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. Sadece monitörler o fiyata geliyor bu set fiyat olarak çok iyi kaçırmayın.

Müzik yapıp kaydetmek için yeterli. Başka bir şeye ihtiyacınız yok.
Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın.
Bilgisayardan Rap Müzik yapmak, üretmek istiyorum. Evimize Home Studio kurmak istiyorum. (vokal kaydı, beat yapma v.b.) uygun fiyatlı ve kaliteli hangi ekipmanları önerirsiniz, neler almam gerekiyor?

Cevaplarsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın.
Bilgisayardan Rap Müzik yapmak, üretmek istiyorum. Evimize Home Studio kurmak istiyorum. (vokal kaydı, beat yapma v.b.) uygun fiyatlı ve kaliteli hangi ekipmanları önerirsiniz, neler almam gerekiyor?

Cevaplarsanız çok sevinirim.
Bu konuda bahsedilen ekipman başlangıç için yeterli
Ancak, bu iş için ekipman alıp öyle iki tane düğmeye basmaktan ibaret sanıyorsanız paranız çöpe gider. Müzik eğitiminiz yoksa, program öğrenmeye (en az 1-2 sene) zamanınız yoksa bu işe hiç girmeyin yazık olur.

Bu konuda bahsedilen ekipman başlangıç için yeterli
Ancak, bu iş için ekipman alıp öyle iki tane düğmeye basmaktan ibaret sanıyorsanız paranız çöpe gider. Müzik eğitiminiz yoksa, program öğrenmeye (en az 1-2 sene) zamanınız yoksa bu işe hiç girmeyin yazık olur.
Zamanım var tabii. Usb girişli mikrofon ile kayıt alan yok değil mi? Şöyle bir set buldum:
Kayıt Seti Linki

Son düzenleme:
Usb girişli mikrofon ile kayıt alan yok değil mi? Şöyle bir set buldum:
Kayıt Seti Linki

Alırsın kardeşim.
Ses kartına da ihtiyacın yok bu durumda. Mormal de bir kullaklık kullabırsın. Hatta PC de kullanma, Telefonda hepsini yapan uygulamalar var. Bu işe hiç girme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı