Presonus Eris E5 Muffled oluyor

• Konuyu başlatan tvfxn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 941

tvfxn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 5600 | GIGABYTE B450M S2H | XPG 8x2 3000 MHz | ZOTAC RTX 3060 | 500 GB SSD | 1 TB HDD
Bugün 2. el aldığım Presouns Eris E5 referans monitörlerimden bir tanesinin sesi boğuk çıkıyor. Ses kartsız kullanıyorum. Kullandığım kablo 3,5 mm TRS - 2 X 1/4 Mono Jak. Kabloyla ilgili bir sorun olabilir mi?

Bugün 2. el aldığım presouns eris E5 referans monitörlerimden bir tanesinin sesi boğuk çıkıyor. Ses kartsız kullanıyorum. Kullandığım kablo 3,5 mm TRS - 2 X 1/4 Mono Jak. Kabloyla ilgili bir sorun olabilir mi?

Ben e 4.5 kullanıyorum alırken denediğinizi düşünüyorum eve getirince mi sorun başladı.

Ben yerinizde olsam iade ederdim belli ki üründe sıkıntı var. Hem bu tür şeyleri 2. el uzaktan almak mantıklı değil. Denemek lazım.
Biliyorum risk aldım ama sorun ne olabilir? Attığı test videosunda ses gayet normal çıkıyordu. Şuan da göze batacak kadar bir sorun yok ama sanki tam gücünü kullanamıyormuş veya donanımsal bir problemi varmış gibi hissediyorum.

Biliyorum risk aldım ama sorun ne olabilir? Attığı test videosunda ses gayet normal çıkıyordu. Şu an da göze batacak kadar bir sorun yok ama sanki tam gücünü kullanamıyormuş veya donanımsal bir problemi varmış gibi hissediyorum.

Benim 4.5'te ana hoparlorden diğer hoparlöre kırmızı ve siyah kablo gidiyordu onları bir kontrol eder misiniz?

Onlarda sorun yok, kabloyu yeni aldım zaten.

Teşekkür ederim hocam, eforunuz yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı