Press any key to boot from USB hatası

QQBerat

Decapat
Daha fazla  
RAM
3 GB DDR2 667Mhz
SSD veya HDD modeli
HDD 512 GB
Ekran kartı
ATI Radeon HD 2400 PRO
Anakart
MS-7379 Versiyon 2.0
İşlemci
Intel Core Quad Q6600 2.4Ghz 4 çekirdek
Herkese merhaba. Eski masaüstü bilgisayarımı Windows 8.1 Pro ile yükseltmek istiyorum fakat press any key to boot from USB yazdığı anda klavyeme bildiğin spam atıyorum fakat tepki vermiyor ve aradan birkaç saniye geçtikten sonra normal olarak Windows'u başlatıyor. MBR olarak Rufus'tan yapmıstım çünkü eski bir bilgisayarım var 14-17 yıllık. Bu sorunu nasıl çözerim?

Herkese merhaba. Eski masaüstü bilgisayarımı Windows 8.1 Pro ile yükseltmek istiyorum fakat press any key to boot from USB yazdığı anda klavyeme bildiğin spam atıyorum fakat tepki vermiyor ve aradan birkaç saniye geçtikten sonra normal olarak Windows'u başlatıyor. MBR olarak Rufus'tan yapmıstım çünkü eski bir bilgisayarım var 14-17 yıllık. Bu sorunu nasıl çözerim?

BIOS'a girip boot kısmını atar mısın?

Buna benzer durum bana da olmuştu. Rufus ile Win10 yazdırırken MBR seçeneğini seçmiştim. Ancak daha sonra anakartimin UEFI desteği olduğunu öğrendim ve tekrar Win10'u GPT olarak yazdırdım ve sorun çözüldü. Anakartinizin UEFI desteği varsa dediğim gibi yapın. BIOS üzerinden anakartinizin UEFI destekleyip desteklemediğine bakabilirsiniz.

BIOS'a girip boot kısmını atar mısın?
Fotoğraf atamıyorum galiba bir hata oluştu..

Buna benzer durum bana da olmuştu. Rufus ile Windows 10 yazdırırken MBR seçeneğini seçmiştim. Ancak daha sonra anakartimin UEFI desteği olduğunu öğrendim ve tekrar Windows 10'u GPT olarak yazdırdım ve sorun çözüldü. Anakartinizin UEFI desteği varsa dediğim gibi yapın. BIOS üzerinden anakartinizin UEFI destekleyip desteklemediğine bakabilirsiniz.

Anakartım UEFI desteklemiyor daha önceden de attığımda hep MBR ile gerçekleştirmiştim bu işlemi. Sorun nerede olabilir ki?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı