PreWorkout nasıl kullanılır?

Darsiere

Hectopat
Yer
Midland
İlk kez kullanacağım. Genellikle haftada 3 gün spora gidiyorum ve creatin kullanıyorum.

Genelde pek enerjik olmam spora giderken.

Her gitmeden 15dk önce alın diyorlar siz nasıl tavsiye ediyorsunuz?

Dosya Ekleri

• 17622541633486983031101753773423.jpg
    113 KB · Görüntüleme: 6
İlk kez kullanacağım. Genellikle haftada 3 gün spora gidiyorum ve creatin kullanıyorum.

Genelde pek enerjik olmam spora giderken.

Her gitmeden 15dk önce alın diyorlar siz nasıl tavsiye ediyorsunuz?

İdmandan yarım saat önce idealdir tam servisinde kullanabilirsiniz çok abartı enerji patlaması yapan bir ürün değil daha sağlamları da mevcut tabii ki.

İdmandan yarım saat önce idealdir tam servisinde kullanabilirsiniz çok abartı enerji patlaması yapan bir ürün değil daha sağlamları da mevcut tabii ki.
Şimdilik zaten denemek için aldım aman aman faydası varmı diye. İlerleyen zamanlarda beğenirsem daha kaliteli ve iyilerini almaya bakarım. Şuan denemek için içsemmi diye içimde kaldı.

Şimdilik zaten denemek için aldım aman aman faydası var mı diye. İlerleyen zamanlarda beğenirsem daha kaliteli ve iyilerini almaya bakarım. Şu an denemek için içsemmi diye içimde kaldı.

Dediğim gibi abartı etkileri yok bu ürünlerin daha sağlam ürün bakarsanız öneri yapabilirim 6-7 tane farklı pre kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…