Prey Save Sorunu

selcukoguz

Hectopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Maden Mühendisi
Ben bu oyunu tekrar oynamak istiyorum ama bir sorunum var.

Tekrar Steam'den kurdum, doğal olarak buluttan kayıt dosyalarını indirdi. Oyuna girince hepsini sildim ve sıfırdan yeni oyun (New Game + değil) dedim. Kendi odama gelesiye kadar test merkezinde, ilk haritada sıkıntı yoktu. İkinci bölümde kendi odamın olduğu haritaya gelince dışarıda patlama olmadı, etrafta ölü yaratık cesetleri vs vardı, turretler yoktu derken odaya çıktım karşımda Mikhaila Ilyushin karakteri var. (Bilmeyen için, ilerleyen bölümlerde kurtardığımız odamıza gelen bir karakter) dolaplara vs baktım sıfırdan başlanmış gibi değil de, bitirilmiş bir harita da oynadığımı fark ettim.

Dosyaları doğruladım yeniden başladım ama hep aynı şey oluyor. İlk bölüm sıfır sonra bitirilmiş harita gibi. "New Game +" modunda da başlamıyorum ama bir türlü sıfırdan başlayamıyorum.

Bir de, Steam'den bulut özelliği tikini kaldırsam da kayıt dosyalarım geri geliyor. Manuel olarak Windows'dan sildim geri geliyor.

Biliyorum çok saçma ama nasıl düzeltebilirim size de oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı