- Makaleler
- 10
18 yaş ve üstü, yani reşit olan biriyle 18 yaş altı olan ilişki yasal değil.O zaman bekleyin beni 18 yas alti kizlar. Cunku cocuklarin iliskiye girmesinde bir sakinca yok.
18 yaş ve üstü, yani reşit olan biriyle 18 yaş altı olan ilişki yasal değil.O zaman bekleyin beni 18 yas alti kizlar. Cunku cocuklarin iliskiye girmesinde bir sakinca yok.
Ailem....Getir'den söyleyebilirsiniz.
Dogru ve bence 18 yasindan altina satmamalari da bu goze uygunsuz gelen (resit olmayan) durumu onlemek amacli olabilir.18 yaş ve üstü, yani reşit olan biriyle 18 yaş altı olan ilişki yasal değil.
Çok küçük göstermiyorsanız çoğu yerde satarlar. Bu arada sağlamından almaya dikkat edin. Başınız feci yanar.
Ailem....
Hadsizlik amaçlı sadece.Dogru ve bence 18 yasindan altina satmamalari da bu goze uygunsuz gelen (resit olmayan) durumu onlemek amacli olabilir.
Hocam nerden almalıyım?Eğer cidden ilişkiye girmek istiyorsanız, BİM'den almayın. Hayatınızın hatasını yaparsınız.
Hocam yaşıma göre bayağı gelişmiş gösteriyorum.
O zaman maskeyle birlikte sıkıntı çıkmaz.Hocam yaşıma göre bayağı gelişmiş gösteriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.