Umarım gelir. İlk defa bir etkinlik kartı alasım geldi hevesim kaçtı vallaha.Bu akşam gelir.
Umarım gelir. İlk defa bir etkinlik kartı alasım geldi hevesim kaçtı vallaha.Bu akşam gelir.
Ben de RP olsa alacaktım. Fakat bu akşamki ile 700 olacak.Umarım gelir. İlk defa bir etkinlik kartı alasım geldi hevesim kaçtı vallaha.
Ben bir ara LoL'ü bırakmıştım, Amazon Prime üyeliğim vardı ve kapsülleri hesaba atıyordum. 4 tane kapsül birikmiş, hepsini açtım ve hesapta şu an 1435 RP var. Bu kapsülle beraber alacağım inşallah.Ben de RP olsa alacaktım. Fakat bu akşamki ile 700 olacak.
20.00 - 21.00 civarı gelecekmiş hocam.saat 19:20 hala gelmedi
Akşam oldu hocam uaBu akşam gelir.
Keşke bende önceden prime alsaydım diyorum. Zararın neresinden dönülse kar.Ben bir ara LoL'ü bırakmıştım, Amazon Prime üyeliğim vardı ve kapsülleri hesaba atıyordum. 4 tane kapsül birikmiş, hepsini açtım ve hesapta şu an 1435 RP var. Bu kapsülle beraber alacağım inşallah.
Kesin bilgimi?20.00 - 21.00 civarı gelecekmiş hocam.
Aynen, Jeff'le konuştum şimdi. (şaka bir yana zaten mecbur akşam gelecek, 20 21 gibi olur o da.)Kesin bilgimi?
Aynen, Jeff'le konuştum şimdi. (şaka bir yana zaten mecbur akşam gelecek, 20 21 gibi olur o da.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.