M MernandoFuslera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar Prime Gaming'le bir yanlış yayıncıya abone oldum da. Şimdi diğer ay yenilemesini engellemek için ne yapmam gerek?
Arkadaşlar Prime Gaming'le bir yanlış yayıncıya abone oldum da. Şimdi diğer ay yenilemesini engellemek için ne yapmam gerek?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 4 Kasım 2020 #2 Diğer ay otomatik yenilenmez, abonelikler kısmında sen uzatırsan yenilenir. Artı 0 Eksi
TR4YLER Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 934 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #3 Otomatik olarak yenilenmiyor. Senin tekrar abone olur gibi aboneliği yenilemen lazım. Artı 0 Eksi
KS KS M MernandoFuslera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #4 peki yanlışlıkla başka bir yayıncıya abone olursam direk iptal edemiyor muyum TR4YLER dedi: Otomatik olarak yenilenmiyor. Senin tekrar abone olur gibi aboneliği yenilemen lazım. Genişletmek için tıkla... peki yanlışlııkla başka bir yayıncıya abone olursam nasıl iptal edecem Artı 0 Eksi
peki yanlışlıkla başka bir yayıncıya abone olursam direk iptal edemiyor muyum TR4YLER dedi: Otomatik olarak yenilenmiyor. Senin tekrar abone olur gibi aboneliği yenilemen lazım. Genişletmek için tıkla... peki yanlışlııkla başka bir yayıncıya abone olursam nasıl iptal edecem
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 4 Kasım 2020 #5 İptal edip başka bir yayıncıya abone olamazsın. Beklemen gerek. Artı 0 Eksi
TR4YLER Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 934 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #6 Yamete Kudasai dedi: İptal edip başka bir yayıncıya abone olamazsın. Beklemen gerek. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa katılıyorum. Beklemen gerek. Abonelik aylık çalışıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: İptal edip başka bir yayıncıya abone olamazsın. Beklemen gerek. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa katılıyorum. Beklemen gerek. Abonelik aylık çalışıyor diye biliyorum.