Twitch Prime aboneliği alınamaz

efemefem

Kilopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Espor
Bu gün Twitch prime aldım ve istediğim bir yayıncıya abone olmaya çalışırken ''Prime aboneliği alınamaz'' hatasıyla karşılaştım, çözümünü bilen varsa yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon müşteri hizmetleri ile görüşmenizi tavsiye ederim. O sorun genelde ya Amazon hesabınızda varsayılan adres veya ödeme şekli seçili olmadığı için ya hesabınızda para olmadığı için ya da Twitch Prime üyeliğini aktifleştirirken "Other parts of the world" seçeneği seçilmediği için yaşanıyor.

Bu gün Twitch prime aldım ve istediğim bir yayıncıya abone olmaya çalışırken ''Prime aboneliği alınamaz'' hatasıyla karşılaştım, çözümünü bilen varsa yazabilir mi?

Merhaba, bence bu bir sorun değildir. Bende twitch prime oldum 2 Nisanda. Her türlü prime avantajlarından yararlanıyordum ancak yayıncıya abone olamıyordum. Kredi kartı hesabıma giriş yaptığımda ödememin yapıldığını ancak provizyonda olduğunu gördüm. 10 Nisanda provizyondan çıktı abone olabildim. Bununla alakası olduğunu düşünüyorum.

Ücretsiz yararlanırken yayıncıya abone olamıyorsunuz. 7 günlük deneme süresi oluyor, o süre bitince kartınızında 2.99 Euro çekiliyor ve o zaman bir yayıncıya ücretsiz abone olabiliyorsunuz.

Çok normal, ilk satın alımda 7 gün beklemeniz gerekiyor. Aldığınız tarihten sonra ücret sizden alınır ve kullanmaya başlarsınız. Ayrıca ücreti 3 Euro değil, 3 Dolar.

385276

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı