"ASUS PRIME H410M-R-SI 2933MHz DDR4 Soket 1200 mATX" adlı ana karta sahip bir kasa alıyorum. Kasada M.2 olmadığı için bir de Hepsiburada'dan M.2 SSD aldım. Fakat bu kasada M.2 desteği var mı bilmiyorum.
Hayda, ne yapayım ben şimdi? Aldığım SSD'yi iptal mi edeyim? Kredi kartıyla toplu bir şekilde almıştım, iade mi olur ne olur? Kasada 240 gb m2 olmayab ssd var, 2. bir m2 olmayan ssd alsam takabilir miyim? Bir yardım edebilir misiniz?
Hayda, ne yapayım ben şimdi? Aldığım SSD'yi iptal mi edeyim? Kredi kartıyla toplu bir şekilde almıştım, iade mi olur ne olur? Kasada 240 gb m2 olmayab ssd var, 2. bir m2 olmayan ssd alsam takabilir miyim? Bir yardım edebilir misiniz?
Yani seçim size kalmış adaptör alıp onu PCI-EX girişine SSD'yi de adaptöre takarak kullanabilirsiniz ama vaad ettiği hızları tam vermeyebilir ve stabil olmaz.
Yok hocam M.2 bu sadece belirtmemişler onun yerine NVMe yazmışlar.
----------------
Renderla veya yüksek boyutlu dosyalarla uğraşmıyorsanız zaten SATA SSD de işinizi görürdü, açılış hızlarında maksimum 1-2 saniye oynuyor.
Yani seçim size kalmış adaptör alıp onu PCI-EX girişine SSD'yi de adaptöre takarak kullanabilirsiniz ama vaad ettiği hızları tam vermeyebilir ve stabil olmaz. Eki Görüntüle 1185517
Yok hocam M.2 bu sadece belirtmemişler onun yerine NVMe yazmışlar.
Adaptöre takarsam ne kadar düşer hızı, ayrıca adaptör linki atabilir misiniz? Birde bu ürünü iptal edip 2. bir normal SSD alsam takabilir miyim? Yer var mı yani?
Adaptöre takarsam ne kadar düşer hızı, ayrıca adaptör linki atabilir misiniz? Birde bu ürünü iptal edip 2. bir normal SSD alsam takabilir miyim? Yer var mı yani?