Prime H510M-A hangi tip SSD destekler?

• Konuyu başlatan Alizel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 3.020

Alizel

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
PRIME H510M-A

Merhaba arkadaşlar.
Bir arkadaşıma ASUS Prime H510M-A anakarti bir sistem topladım. Bir SSD kaldı. Ama NVMe M.2 SSD mi yoksa SATA M.2 SSD mi almam gerektiğini araştırmalarım sonucu çözemedim. Anakart daha elime ulaşmadı. Özellikleri assagidaki gibi yazıyor.

Ultra hızlı bağlantı seçenekleri: Pcıe® 4.0, 32Gbps M.2 slot

32Gb/s M.2
PCI-e 3.0 X4 & SATA modu.

Yani NVMe M.2 SSD destekliyor mu? Hangi tip M.2 SSD almam gerek rica etsem bir iki link atabilir misiniz? Tskler.

Evet destekler.

123.PNG

Merhaba arkadaşlar.
Bir arkadaşıma ASUS Prime H510M-A anakarti bir sistem topladım. Bir SSD kaldı. Ama NVMe M.2 SSD mi yoksa SATA M.2 SSD mi almam gerektiğini araştırmalarım sonucu çözemedim. Anakart daha elime ulaşmadı. Özellikleri assagidaki gibi yazıyor.

Ultra hızlı bağlantı seçenekleri: Pcıe® 4.0, 32Gbps M.2 slot.

32Gb/s M.2
PCI-e 3.0 X4 & SATA modu.

Yani NVMe M.2 SSD destekliyor mu? Hangi tip M.2 SSD almam gerek rica etsem bir iki link atabilir misiniz? Tskler.

Destekliyor. Öneri olarak ise Samsung 980 Kingston A2000 olabilir.

Destekliyor. Öneri olarak ise Samsung 980 Kingston A2000 olabilir.
Bu bahsettikleri nvme degilmi. Peki anakart özelliklerinde nvme niçin yazmıyor bilmediğimden soruyorum. Ayrıca öneri için tşk ediyorum. Çok makbule geçti. Sorumun cevabini aldım.
M.2 SSD için bütçeniz nedir? Belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
Arkadaştan ikinci el bir şeyler alırız diye 600 lira aldım.

Bu bahsettikleri NVMe degilmi. Peki anakart özelliklerinde NVMe niçin yazmıyor bilmediğimden soruyorum. Ayrıca öneri için teşekkür ediyorum. Çok makbule geçti. Sorumun cevabini aldım.

O bütçede en fazla 250GB bulunabilir. Bence arttırmanız daha iyi olur.

Bu bahsettikleri NVMe degilmi. Peki anakart özelliklerinde NVMe niçin yazmıyor bilmediğimden soruyorum. Ayrıca öneri için teşekkür ediyorum. Çok makbule geçti. Sorumun cevabini aldım.

NVMe ve SATA iki farklı teknolojidir. Anakarttaki M.2 girişine hem NVMe hem SATA SSD takabilirsiniz( M.2 tipi SSD olduğu sürece)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı