Prime H510M-A hangi tip SSD destekler?

• Konuyu başlatan Alizel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 3.020

Alizel

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
PRIME H510M-A

Merhaba arkadaşlar.
Bir arkadaşıma ASUS Prime H510M-A anakarti bir sistem topladım. Bir SSD kaldı. Ama NVMe M.2 SSD mi yoksa SATA M.2 SSD mi almam gerektiğini araştırmalarım sonucu çözemedim. Anakart daha elime ulaşmadı. Özellikleri assagidaki gibi yazıyor.

Ultra hızlı bağlantı seçenekleri: Pcıe® 4.0, 32Gbps M.2 slot

32Gb/s M.2
PCI-e 3.0 X4 & SATA modu.

Yani NVMe M.2 SSD destekliyor mu? Hangi tip M.2 SSD almam gerek rica etsem bir iki link atabilir misiniz? Tskler.

32gbps yazması nvme desteklemesini gösteriyor öylemi. Bilmiyordum tşk ediyorum.
Non-Volatile Memory Express olan NVME; Türkçede hızlı geçici olmayan bellek anlamına geliyor.

NVME yazıp yazmamasından ziyade kart üzerinde bulunan M.2 slot için belirtilen hıza bakmanız daha doğru olacaktır. 32 GB/S - 64GB/S gibi...

NVMe ve SATA iki farklı teknolojidir. Anakarttaki M.2 girişine hem NVMe hem SATA SSD takabilirsiniz( M.2 tipi SSD olduğu sürece)
Fakat bu resimde ikisinin giriş kısmı farklı görünüyor.
Non-Volatile Memory Express olan NVME; Türkçede hızlı geçici olmayan bellek anlamına geliyor.

NVME yazıp yazmamasından ziyade kart üzerinde bulunan M.2 slot için belirtilen hıza bakmanız daha doğru olacaktır. 32 GB/S - 64GB/S gibi...
Bir önceki mesajda paylaştım nvme ve sata M2 lerin giriş kısmı farklı olmuyormu

Dosya Ekleri

• IMG_20220301_204059.jpg
    IMG_20220301_204059.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 53
Fakat bu resimde ikisinin giriş kısmı farklı görünüyor.

Bir önceki mesajda paylaştım NVMe ve SATA M.2'lerin giriş kısmı farklı olmuyor mu?
Bu konuya bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı