Henüz sistem elimde yok ama ben bir USB hazırlamak istiyorum BIOS güncellemek için. Öncelikle söylemek istiyorum benim hiçbir bilgim yok ne yapmam gerektiğinle alakalı ve BIOS güncellemekten korkuyorum. Bana adım adım en basit şekilde anlatabilir misiniz?
BIOS güncellerken elektrik gitmediği veya siz bir müdahalede bulunmadığınız sürece bir şey olma ihtimali çok düşük. Önce kart gelince kontrol edin BIOS sürümünü, sanmıyorum ama bakarsınız belki de en günceli gelir.
Güncel değilse sitesinden en güncelini indirip aşağıdaki rehber aracılığıyla güncelleyebilirsiniz:
Not: Her zaman en güncelini indirmek doğru seçenek olmayabilir. Bazen BIOS güncellemelerinde önce başka bir sürüme güncelleme yapılması gerektiğinin belirtildiğini görebilirsiniz. An itibariyle sizin anakartta böyle bir durum olmadığı için en güncelini indirebilirsiniz diyorum.
Henüz sistem elimde yok ama ben bir USB hazırlamak istiyorum BIOS güncellemek için. Öncelikle söylemek istiyorum benim hiçbir bilgim yok ne yapmam gerektiğinle alakalı ve BIOS güncellemekten korkuyorum. Bana adım adım en basit şekilde anlatabilir misiniz?
H610 anakartlar için mutlaka bios güncellemesi yapın.ben eski bios ile kullanırken oyundan atma problemleri yaşıyordum.güncelleyince bu sorun ortadan kalktı.
Yaptım hocam çok basitmiş, sadece son güncellemeyi yaparken bi hata verdi kapandı onda bi ben gidip geldim o kadar. Sonra tekrar bios açılınca sorunsuz kurdum.
H610 anakartlar için mutlaka BIOS güncellemesi yapın. Ben eski BIOS ile kullanırken oyundan atma problemleri yaşıyordum. Güncelleyince bu sorun ortadan kalktı.