Prime ile Ücretsiz abonelik nasıl sonlanır?

leeEVERETT

Hectopat
Makaleler
1
1 Ay ücretsiz deneme sürümü Prime'ım var diye Elraenn'e abone oldum bir ücretsiz abonelik hakkımla. Amazon Prime'ı devam ettirmeyi düşünmüyorum. 30 gün sonra Twitch aboneliğini kendim mi sonlandıracağım, Otomatik mi sonlanacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Otomatik olarak sonlanmaz, Kartınızdan ücret çeker ve devam eder. İlk önce https://www.amazon.com.tr'e gidin ve '' Hesap ve listeler '' kısmından Prime üyeliğim kısmına girin. Üyelik kısmından ayarlarımı güncelleye basın ve Prime üyeliğimi sonlandır'a basın. Ben şahsi olarak iptal etmenizi önermem.
1665603783516.png

Amazon Prime'ı devam ettirmeyi düşünmüyorum dedim. Benim sorum Twitch aboneliği hakkında.
Biz de aynı şeyi anlatıyoruz zaten. Amazon Prime ile Twitch Prime abonelik birbiriyle bağlantılı. Amazon Prime iptal edilirse Twitch aboneliği de otomatik olarak iptal olur.

Biz de aynı şeyi anlatıyoruz zaten. Amazon Prime ile Twitch Prime abonelik birbiriyle bağlantılı. Amazon Prime iptal edilirse Twitch aboneliği de otomatik olarak iptal olur.
Siz beni anlamadınız galiba. Amazon iptal olunca Twitch'in de gittiğini biliyorum. Benim anlatmak istediğim Twitch abonelik süresi bitince herhangi bir şey yapmalı mıyım Twitch üzerinden?

Hayır. Amazon Prime'ı iptal ettiğiniz zaman Twitch'de abone olduğunuz kanalda aboneliğiniz yenilenmeyecek.
Tamam bunu soruyordum teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı