ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Herkes Prime OS'u USB bellek ile kurulum yapıyor. USB belleksiz kurulum olmaz mı?
Merhaba arkadaşlar. Herkes Prime OS'u USB bellek ile kurulum yapıyor. USB belleksiz kurulum olmaz mı?
kozmonot02 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek tankçı 25 Nisan 2021 #2 ArdaTR564 dedi: Merhaba arkadaşlar. Herkes Prime OS'u USB bellek ile kurulum yapıyor. USB belleksiz kurulum olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Ben hep USB'siz kurarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
ArdaTR564 dedi: Merhaba arkadaşlar. Herkes Prime OS'u USB bellek ile kurulum yapıyor. USB belleksiz kurulum olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Ben hep USB'siz kurarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #3 Kurabilirsiniz. Sadece kurucuya ihtiyacınız var. PrimeOS_Standard_0.4.5_Installer.exe | by teamprimeos for Generic Device/Other Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware, and more. Free file hosting for all Android developers. androidfilehost.com Artı 0 Eksi
Kurabilirsiniz. Sadece kurucuya ihtiyacınız var. PrimeOS_Standard_0.4.5_Installer.exe | by teamprimeos for Generic Device/Other Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware, and more. Free file hosting for all Android developers. androidfilehost.com
KS KS ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #4 kozmonot02 dedi: Ben hep USB'siz kurarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki oldu mu? Bir de ISO mu indirmeliyim? Artı 0 Eksi
kozmonot02 dedi: Ben hep USB'siz kurarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki oldu mu? Bir de ISO mu indirmeliyim?
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #5 ArdaTR564 dedi: Peki oldu mu? Bir de ISO mu indirmeliyim? Genişletmek için tıkla... ISO değil Installer indirin. Ayrıca Phoneix OS daha kolay kuruluyor flash belleksiz. Ayrıca alan ayırmıyorsunuz çünkü. Artı 0 Eksi
ArdaTR564 dedi: Peki oldu mu? Bir de ISO mu indirmeliyim? Genişletmek için tıkla... ISO değil Installer indirin. Ayrıca Phoneix OS daha kolay kuruluyor flash belleksiz. Ayrıca alan ayırmıyorsunuz çünkü.
KS KS ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #6 iloveichigo dedi: Kurabilirsiniz. Sadece kurucuya ihtiyacınız var. PrimeOS_Standard_0.4.5_Installer.exe | by teamprimeos for Generic Device/Other Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware, and more. Free file hosting for all Android developers. androidfilehost.com Genişletmek için tıkla... Dual Boot yapmazsam Windows ile Prime OS'u birlikte kullanabilir miyim? Artı 0 Eksi
iloveichigo dedi: Kurabilirsiniz. Sadece kurucuya ihtiyacınız var. PrimeOS_Standard_0.4.5_Installer.exe | by teamprimeos for Generic Device/Other Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware, and more. Free file hosting for all Android developers. androidfilehost.com Genişletmek için tıkla... Dual Boot yapmazsam Windows ile Prime OS'u birlikte kullanabilir miyim?
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #7 ArdaTR564 dedi: Dual Boot yapmazsam Windows ile Prime OS'u birlikte kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Buna Dual Boot deniliyor zaten. Artı 0 Eksi
ArdaTR564 dedi: Dual Boot yapmazsam Windows ile Prime OS'u birlikte kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Buna Dual Boot deniliyor zaten.
KS KS ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #8 iloveichigo dedi: ISO değil Installer indirin. Ayrıca Phoneix OS daha kolay kuruluyor flash belleksiz. Ayrıca alan ayırmıyorsunuz çünkü. Genişletmek için tıkla... Ben Pubg Mobile açılmadığı için ve keymapper bulamadığım için Prime OS' a geçiyorum. iloveichigo dedi: Buna Dual Boot deniliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Yani dual boot yapmak zorundayım? Artı 0 Eksi
iloveichigo dedi: ISO değil Installer indirin. Ayrıca Phoneix OS daha kolay kuruluyor flash belleksiz. Ayrıca alan ayırmıyorsunuz çünkü. Genişletmek için tıkla... Ben Pubg Mobile açılmadığı için ve keymapper bulamadığım için Prime OS' a geçiyorum. iloveichigo dedi: Buna Dual Boot deniliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Yani dual boot yapmak zorundayım?
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #9 ArdaTR564 dedi: Ben Pubg Mobile açılmadığı için ve keymapper bulamadığım için Prime OS' a geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Phoneix OS'ta da keymapper var. Ama "vip üyelik" tarzı adwareler olduğu için kullanmayı bıraktım. Artı 0 Eksi
ArdaTR564 dedi: Ben Pubg Mobile açılmadığı için ve keymapper bulamadığım için Prime OS' a geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Phoneix OS'ta da keymapper var. Ama "vip üyelik" tarzı adwareler olduğu için kullanmayı bıraktım.
KS KS ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #10 iloveichigo dedi: Phoneix OS'ta da keymapper var. Ama "vip üyelik" tarzı adwareler olduğu için kullanmayı bıraktım. Genişletmek için tıkla... Tamam ama şunu anlamadım. Dual Boot yapmak zorunda mıyım Windows ile Android arasınde geçiş yapmak için? Artı 1 Eksi
iloveichigo dedi: Phoneix OS'ta da keymapper var. Ama "vip üyelik" tarzı adwareler olduğu için kullanmayı bıraktım. Genişletmek için tıkla... Tamam ama şunu anlamadım. Dual Boot yapmak zorunda mıyım Windows ile Android arasınde geçiş yapmak için?