Merhaba arkadaşlar. Herkes Prime OS'u USB bellek ile kurulum yapıyor. USB belleksiz kurulum olmaz mı?
Ben hep USB'siz kurarım.
ISO değil Installer indirin.Peki oldu mu? Bir de ISO mu indirmeliyim?
Dual Boot yapmazsam Windows ile Prime OS'u birlikte kullanabilir miyim?Kurabilirsiniz. Sadece kurucuya ihtiyacınız var.
![]()
PrimeOS_Standard_0.4.5_Installer.exe | by teamprimeos for Generic Device/Other
Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware, and more. Free file hosting for all Android developers.androidfilehost.com
Buna Dual Boot deniliyor zaten.Dual Boot yapmazsam Windows ile Prime OS'u birlikte kullanabilir miyim?
Ben Pubg Mobile açılmadığı için ve keymapper bulamadığım için Prime OS' a geçiyorum.ISO değil Installer indirin.
Ayrıca Phoneix OS daha kolay kuruluyor flash belleksiz. Ayrıca alan ayırmıyorsunuz çünkü.
Yani dual boot yapmak zorundayım?Buna Dual Boot deniliyor zaten.
Phoneix OS'ta da keymapper var. Ama "vip üyelik" tarzı adwareler olduğu için kullanmayı bıraktım.Ben Pubg Mobile açılmadığı için ve keymapper bulamadığım için Prime OS' a geçiyorum.
Tamam ama şunu anlamadım. Dual Boot yapmak zorunda mıyım Windows ile Android arasınde geçiş yapmak için?Phoneix OS'ta da keymapper var. Ama "vip üyelik" tarzı adwareler olduğu için kullanmayı bıraktım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.