Merhaba arkadaşlar, iyi günler, Prime Video almayı düşünüyorum ama sizce güzel mi içinde neler var? The boys izlemek için almayı düşünüyorum. Teşekkürler iyi sosyaller.
Merhaba arkadaşlar, iyi günler, Prime Video almayı düşünüyorum ama sizce güzel mi içinde neler var? The boys izlemek için almayı düşünüyorum. Teşekkürler iyi sosyaller.
**Kasa:** Lian Li Lancool III X ARGB 3 Fanlı Beyaz E-ATX
**Güç Kaynağı:** NZXT 650W C650W 80+ Bronze Yarı Modüler
**Sıvı Soğutma:** Deepcool LS720 SE RGB 360MM Siyah
Fiyatının 8 TL olduğunu düşünürsek; bu fiyata bakkaldan kola dahi alamadığımız şu dönemde alınır derim ben. Aktif olarak prime video kullanmasam da açıldığı ilk günden beri abonesiyim. Zaman zaman girip farklı dizileri izliyorum. En son güç yüzüklerini izlemiştim.
Prime özel içerikleri ve ganimetlerine girmiyorum bile. O 8 TL'nin kat ve kat fazlasını geri veriyor sana zaten.