Prime Video Prime Video "video kullanılamıyor" hatası

Arkadaşlar merhaba. Yüzüklerin Efendisi güç yüzüklerini izleyecektim. Fakat böyle bir hata alıyorum. Prime Video aboneliğim var, ama izleyemiyorum. Daha önce böyle bir sorun yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• resim_2022-09-16_202648489.png
    114,1 KB · Görüntüleme: 246
Telefonda aynı sorunu yaşamıştım. Müşteri hizmetlerine yazdım sonra beni aradılar düzelttik sen de dene.

Dostum sorunun aynısı bende de var bugün başladı Prime Video üyesiyim içeriklerin hiçbirini Google Chrome tarayıcı da açmıyor ama Microsoft Edge ve diğer uygulamalarda açıyor sorun daha çok Google Chrome tarayıcı ile alakalı bir durum daha önce de kısa süreliğine olmuş ve düzelmişti şimdi yine oldu düzelmiyor konuyu etiketler de açtım umarım yardım eden olur.

Hocam benim kendiliğinden belli bir süre sonra düzelmişti. Herhangi bir ayar ya da destekle iletişime geçmedim.

Hocam benim kendiliğinden belli bir süre sonra düzelmişti. Herhangi bir ayar ya da destekle iletişime geçmedim.

Hocam en güzelini yapmışsın şu an sorun bende de düzeldi, herhangi bir ayarı dokunmadım ancak bu sorunun en büyük kaynağı Prime Video ve Chrome ile alakalı bir şey yani bizlik olmadığını düşünüyorum 2 hafta önce bir saatlik girememiştim bugün ise birkaç saat sürdü ama kendi kendine düzeldi bu web sunucularının Google Chrome ve Prime Video ile alakalı bir durum.

Prime, Chrome ile bir desteği yok sanırım ondan dolayı kaynaklanan bir sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…