Kaç saat içerisinde dönüş yapıyorlar hocam?Telefonda aynı sorunu yaşamıştım. Müşteri hizmetlerine yazdım sonra beni aradılar düzelttik sen de dene.
Arkadaşlar merhaba. Yüzüklerin Efendisi güç yüzüklerini izleyecektim. Fakat böyle bir hata alıyorum. Prime Video aboneliğim var, ama izleyemiyorum. Daha önce böyle bir sorun yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
Dostum sorunun aynısı bende de var bugün başladı Prime Video üyesiyim içeriklerin hiçbirini Google Chrome tarayıcı da açmıyor ama Microsoft Edge ve diğer uygulamalarda açıyor sorun daha çok Google Chrome tarayıcı ile alakalı bir durum daha önce de kısa süreliğine olmuş ve düzelmişti şimdi yine oldu düzelmiyor konuyu etiketler de açtım umarım yardım eden olur.Eki Görüntüle 2208026
Hocam benim kendiliğinden belli bir süre sonra düzelmişti. Herhangi bir ayar ya da destekle iletişime geçmedim.
Hocam en güzelini yapmışsın şu an sorun bende de düzeldi, herhangi bir ayarı dokunmadım ancak bu sorunun en büyük kaynağı Prime Video ve Chrome ile alakalı bir şey yani bizlik olmadığını düşünüyorum 2 hafta önce bir saatlik girememiştim bugün ise birkaç saat sürdü ama kendi kendine düzeldi bu web sunucularının Google Chrome ve Prime Video ile alakalı bir durum.
zaman zaman yapıyor bu hataları bence chrome güncellemeler de bunu mutlaka düzeltmeli ve geri bildirimleri dikkate almalıPrime, Chrome ile bir desteği yok sanırım ondan dolayı kaynaklanan bir sorun olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.