Prime Wireless vs Glorious Model O Wireless vs DeathAdder V2 vs Gear XM1r

Melih Enes Bakal

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar mouse bakıyorum ve bu Mouse'lar arasında kaldım. Tavsiyeleriniz nelerdir hangisini almalıyım? Ve kablosuz olması taraftarıyım ama iki tane aldım çünkü o modeller de bayağı hoşuma gitti başka öneriniz varsa kablosuz olursa ve 750 TL'yi aşmazsa iyi olur (ufak aşımlar olur 40-50 gibi)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar mouse bakıyorum ve bu Mouse'lar arasında kaldım. Tavsiyeleriniz nelerdir hangisini almalıyım? Ve kablosuz olması taraftarıyım ama iki tane aldım çünkü o modeller de bayağı hoşuma gitti başka öneriniz varsa kablosuz olursa ve 750 TL'yi aşmazsa iyi olur (ufak aşımlar olur 40-50 gibi)

Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.

Prime Wireless bütçenizi aşıyor, mow berbat bir mouse, dav2 alacağınıza XM1r alabilirsiniz.

737 TL'ye Prime Wireless var.

Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.

15x9 el boyutum var avucum değmiyor parmaklarımın ucuyla basıyorum kısaca fingertip. Ama biraz ileride tıklıyorum tuşlara geriden basmıyorum biraz ileride oluyor parmaklarım. Şu an G203 kullanıyorum elimde böyle duruyor iyice detay gerekiyorsa

Dosya Ekleri

• 000EB5BE-6093-4A34-9827-B18DA901E1AE.jpeg
    000EB5BE-6093-4A34-9827-B18DA901E1AE.jpeg
    200,2 KB · Görüntüleme: 89
  • 54421CC1-5B70-4800-96D0-60F14DBDFAA9.jpeg
    54421CC1-5B70-4800-96D0-60F14DBDFAA9.jpeg
    186,6 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
737 TL'ye Prime Wireless var.

15x9 el boyutum var avucum değmiyor parmaklarımın ucuyla basıyorum kısaca fingertip. Ama biraz ileride tıklıyorum tuşlara geriden basmıyorum biraz ileride oluyor parmaklarım.

Elini buradaki videoya göre ölçer misin bence elinin boyutunu yanlış ölçmüş olabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elini buradaki videoya göre ölçer misin bence elinin boyutunu yanlış ölçmüş olabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

17x 10.5

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı