Prime95 test sırasında CPU'yu %100 kullanmıyor

35350

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar Intel Core 2 Quad Q8400 işlemcime ufak bir overclock yaptım. 2.66'dan 3 gHz seviyesine çektim fakat stabilite testi yapmak için prime95'ten test başlattığımda(small ffts ve Blend ikisinide denedim) CPU kullanımı %95'e kadar çıkıyor ama hiç %100 olmuyor. Eskiden yaptığımda %100 olurdu. Acaba neden böyle?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    221,8 KB · Görüntüleme: 611
İlginç olan bir durum yok Windows'un görev yöneticisi doğru değerler veremeyebiliyor. Çekirdeklerin yüklülük durumunu farklı programlarla test edersen sıkıntı olmadığını görürsün. Kafaya takılacak bir durum değil, sen Prime95 kodlarına odaklan, tüm işlemleri başarılı bir biçimde gerçekleştiriyor mu bununla ilgilen.

İlginç olan bir durum yok Windows'un görev yöneticisi doğru değerler veremeyebiliyor. Çekirdeklerin yüklülük durumunu farklı programlarla test edersen sıkıntı olmadığını görürsün. Kafaya takılacak bir durum değil, sen Prime95 kodlarına odaklan, tüm işlemleri başarılı bir biçimde gerçekleştiriyor mu bununla ilgilen.

Onlarda sıkıntı yok, kafama takılan tek konu buydu. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı