70 dereceyi aşmıyor ya genellikle. Belki 75 olur.Sıcaklıklar nasıl?
Test programı ama. Tam hızda stabil mi diye kontrol etmiyor mu bu program.Çünkü Prime95, benchmark programı değil. Cinebench R20, R23 gibi programları kullanmalısın işlemci skoru için.
Stok halde kullanılan işlemcide neyin stabilitesi hocamTest programı ama. Tam hızda stabil mi diye kontrol etmiyor mu bu program.
CPB ve PBO ayarladım. Oyunlarda 4,2 Ghz çalışıyor bu işlemci. E yani 4,2’de test etmesi gerekmiyor mu? Pek anlamıyorum bu işlerden de.Stok halde kullanılan işlemcide neyin stabilitesi hocam![]()
4.2 GHz yazan şey boost frekansı. İlla 4.2 çalışacak diye bir kaide yok. Oyunlarda 4.2 çalışır; çünkü oyunlar frekans kullanıyor. Hatta bu frekans kullanım miktarı, oyununa göre bile değişen bir faktör. "All Core OC" yapmadığın sürece, sabit bir frekansta çalışmasını bekleyemezsin.CPB ve PBO ayarladım. Oyunlarda 4,2 GHz çalışıyor bu işlemci. E yani 4,2’de test etmesi gerekmiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.