PrimeOS kurmaya çalışırken siyah ekran hatası

UMUT0763

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bugün PC'ye Prime OS kurmak için USB hazırladım ve BIOS'tan USB ile PC'yi açarak menüye girdim önce denemek için kurmadan USB üzerinden çalıştırdım ve beğendim sonra da kurmak için düğmeye bastım ama kurulum ekranı gelmedi. Onun yerine siyah bir ekran geldi hiçbir şey yazmıyordu. CTRL+Alt+del yaparak yeniden başlattım ve tekrar kurmayı denedim ama siyah ekrandan başka bir şey olmadığı için kuramadım. Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim.

i5 1035G1 1 Ghz 8 Çekirsek
8GB DDR4 2667 Mhz
2GB MX130
ASUS X515JF-EJ039 Laptop
Cihazınız işletim sistemi için yeterli seviyede.
Kurulum işlemlerini doğru yaptığınızdan emin misiniz? Bu tür Linux temelli işletim sistemlerinde ''forcepae'' komutu verilmesi gerekebiliyor ve ayrıca BİOS'tan Sanallaştırma teknolojisini de aktifleştirin.

Cihazınız işletim sistemi için yeterli seviyede.
Kurulum işlemlerini doğru yaptığınızdan emin misiniz? Bu tür Linux temelli işletim sistemlerinde ''forcepae'' komutu verilmesi gerekebiliyor ve ayrıca BİOS'tan Sanallaştırma teknolojisini de aktifleştirin.
sanallaştırma zaten aktif
kurulum işlmelerini yapamıyorum çünkü ilk çıkan ekrandan kurmayı seçince siyah ekran geliyo

şimdi 2.1.3 yerine 2.1.2 sürümünü kurmayı denedim ondada aynı sorun var
bir eski sürüm daha deneyeceğim olmazsa başka bir android kuracağım hocam önerdiğiniz bi alternatif varmı prime os için pubg mobile lite oynayacağım klavye mouse kullanabilmem lazım

Sanallaştırma zaten aktif.
Kurulum işlmelerini yapamıyorum çünkü ilk çıkan ekrandan kurmayı seçince siyah ekran geliyor.

Şimdi 2.1.3 yerine 2.1.2 sürümünü kurmayı denedim onda da aynı sorun var.
Bir eski sürüm daha deneyeceğim olmazsa başka bir Android kuracağım hocam önerdiğiniz bir alternatif var mı Prime OS için PUBG Mobile Lite oynayacağım klavye mouse kullanabilmem lazım.

Bende çok sorun yaşamıştım bir zaman sonra vazgeçmiştim. Phoenix OS kullanmıştım bir ara. Bunda kurulum sorunu hiç yaşamadım. Görsel olarak da güzeldi. Ama yok sade olsun diyorsan androidx86 gibi seçenekleri deneyebilirsin.

Bende çok sorun yaşamıştım bir zaman sonra vazgeçmiştim. Phoenix OS kullanmıştım bir ara. Bunda kurulum sorunu hiç yaşamadım. Görsel olarak da güzeldi. Ama yok sade olsun diyorsan androidx86 gibi seçenekleri deneyebilirsin.
Android x86 da pubg mobile lite oynayabilir miyim ki ?
hem görev çubuğu başlat menüsü olan bir OS lazım bana

Dün Bliss OS kurmayı denedim onda da siyah ekran aldım galiba işletim sisteminde değil pc de bir sorun var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı