Prince of Persia: The Sands of Time Remake Duyuruldu

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.553
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Prince of Persia Sands of Time Remake

Uzunca süren sızıntıların ardından Prince of Persia The Sands Of Time Remake, Ubisoft Forward etkinliğinde resmi olarak duyuruldu. Prince of Persia The Sands of Time Remake, uzunca süren sızıntıların ardından nihayet resmi olarak duyuruldu. Serinin hayranları tarafından merakla beklenen Remake oyun, yenilenen oyun yapısıyla ve grafikleriyle ön plana çıkmayı başarıyor. Ubisoft Forward etkinliği sırasında gösterilen […]

Devamı: Prince of Persia: The Sands of Time Remake Duyuruldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Bu oyun çoğu kişinin kalbinde yeri büyüktür zaten AC oyunları bu oyundan ilham alınarak çıktı lakin Remake adı altında para kazanmak için yapılmış uyduruktan tayyare gibi geldi.
 
Arkadaşlar "Remake", "Remastered" arasında fark vardır. Remake oyunu alıp yeniden yaparlar. Ama remastered sadece grafik gibi görüntüyü daha iyi hale getirir. Remake yerine remastered olsaydı eğer daha iyi olabilirdi ama malesef remake.
 
Bu oyunun yeri bende ayrı. PS2' de çok oynadım fakat tabi ki Remake olanını oynamayacağım.Çünkü bu oyunun kalitesinin gözümde düşmesini istemiyorum. Malum Ubisoft elinde olan süper oyun markalarını Remake yaparak batırmakla meşhur.
 

Geri
Yukarı