Pringles vs Doritos

Bence pringles diğer cipslere göre çok daha iyi
Ama malum fiyatlarından dolayı yeme imkanımız çok yok
O yüzden doritos seçerim
 
Pringles. Evet dostum çok zenginim. Sadece Doritos, Ruffles cipslere 10 TL vereceğime 10 TL daha verip Pringles aldım. Evet, çok zenginim. Sanırsın 100 TL'ye aldım.

Doritos için Risk ve Hot Battle güzel bence.
 
Pringle vs Doritos. Hangisi kazanır?
Sayın üye, Pringles çeşitleri bildiğim kadarıyla doğal patatesin püre gibi hamur haline getirilip silindir ambalaja uyması için preslenerek daire şekli verildikten sonra işlenmesi ve pişirilmesi ile üretiliyor o ambalaj ile piyasaya sunuluyor. Mısırlı çeşitleri olduğunu da öğrendim, üretim tekniği aynıdır diye düşünüyorum ve önemli uyarı MSG (MonoSodyumGlutamat-çin tuzu) ve glikoz şurubu içermesi! Doritosun üretim tekniği de aynı ama kullanılan malzeme yine mısır ve muhtemelen yerli mısır değil GDO içeren ithal ABD veya Arjantin mısırı. Sonuçta uzun vadede kanser gibi küçük (!) sağlık sorunları oluşturma ihtimalleri var. Sevimsiz ve tatsız bir uyarı olduğu için özür dilerim. İkisi de kazanır ama kaybeden biz olabiliriz demek istedim:)
 
Pringles daha hafif, hafifçe baharatlandırılmış ve fırında pişirilmiş hamur gibi. Doritos ise daha ağır ve yoğun baharatlı, daha yağlı bence. Hepsinin ayrı lezzeti var, kıyas pek mümkün değil gibi.
 
Cipse bayılırım her türlü marka ve içerikte olanını tatmışımdır. Genel olarak sade, baharatlı hepimizin bildiği tat dışında nadir iyi çıkıyor Cips için bir şeyler karıştırmak hiç iyi gitmiyor kanımca. Pringles dokusu, aroması olsun bana yavan geliyor ve yağ tadı fazla ben beğenmiyorum ama bazı aromalı planları güzel örneğin acı ve barbekü. Ruffles Sade ayrıca favorim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı