Print screen kaydetmiyor

BayramogluE

Hectopat
Yer
9FG84PFR+M2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Windows 8.1 kullanıyorum. Print screen konusunda sorun yaşıyorum. Print screen tuşuna basıyorum ama kaydetmiyor. Masaüstüne bakıyorum yok. Arama yerine yazıyorum yok. Bir WhatsApp'ta mesaj atacaksam yapıştır dediğimde son çektiğim print screen görüntüsünü görebiliyorum. Bilgisayara kaydediliyor mu yoksa kaydetmek için ne yapmalıyım? Bilgisayarım HP.

Windows 10 için Alıntı ve Taslak uygulaması var. Onun dışında ön bellekte tutuyor diye biliyorum. Kaydetmek için Paint vb. yapıştırıp, sonra kaydetmen gerekiyor. Bunun yerine daha pratik olan LightShot uygulamasını öneririm.

Windows 10 için Alıntı ve Taslak uygulaması var. Onun dışında ön bellekte tutuyor diye biliyorum. Kaydetmek için Paint vb. yapıştırıp, sonra kaydetmen gerekiyor. Bunun yerine daha pratik olan LightShot uygulamasını öneririm.
Lightshot indirdim güzelde direk ekran görüntüsü almak mümkünmü seçilen alan olmadan

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı