Merhaba arkadaşlar.
Oyun içerisinde print screen tuşu ile göruntu alıp Paint'e yapıştırdığımda görüntü siyah çıkıyor, ne kadar uğraşsam çözemedim. Yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Bu sorun genel bir sorundur. Sanırım Win 7 ve öncesi için geçerli. Ekran yakalama programı ile yapabiliyorsun bunu sadece. Mesela Bandicam indirip ekran yakalamayı Direct X / OpenGL olarak ayarlayıp ve bir de ekran görüntüsü için tuş ayarlarsan oyundan sorunsuzca resim alabilirsin.
Bu sorun genel bir sorundur. Sanırım Win 7 ve öncesi için geçerli. Ekran yakalama programı ile yapabiliyorsun bunu sadece. Mesela Bandicam indirip ekran yakalamayı Direct X / OpenGL olarak ayarlayıp ve bir de ekran görüntüsü için tuş ayarlarsan oyundan sorunsuzca resim alabilirsin.
Önceden klavye üzerindeki tuş ile painte göruntuyu sorunsuz aktarabiliyordum oyun içinden ancak bir süre sonra bu karartılı görüntü sorunu başladı.
Yeni sisteme geçtim durum gene aynıydı sanırsam ki ekran kartından kullandığım işlemci F işlemci olmasa onboarddan bağlayıp bakacağım ancak F işlemci