Aslında bu sorunla ilgili başka bir başlık açılmış ve Recep Baltaş tarafından cmd üzerinden işlemlerle çözüme kavuşturulmuş. Nasıl yapıldığını anlatmış adam. Fakat ben bu komutları bir türlü uygulayamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Başlık yoruma kapatıldığı için oraya yazamadım.
Hangi paradox oyunun açsam launcher kuruyor. Launcher kurulumu bittiğinde ne launcher açılıyor ne de oyun açılıyor... Denediğim oyunlar: Hearts of Iron IV Cities Skylines Prison Architect Oyunları steam üzerinden açmaya çalışıyorum.
CMD içinden oyunun bulunduğu klasöre gidildi: D:\SteamLibrary\steamapps\common\Hearts of Iron IV
Burada launcher-installer-windows.msi çalıştırıldı.
Launcher sorunsuz kuruldu: Windows Installer ürünü yükledi. Ürün Adı: Paradox Launcher v2. Ürün Sürümü: 2.0.0.0. Ürün Dili: 1033. Üretici: Paradox Interactive. Yükleme başarı veya hata durumu: 1602.
CMD içinden oyunun bulunduğu klasöre gidildi: D:\SteamLibrary\steamapps\common\Hearts of Iron IV
Burada launcher-installer-windows.msi çalıştırıldı.
Launcher sorunsuz kuruldu: Windows Installer ürünü yükledi. Ürün Adı: Paradox Launcher v2. Ürün Sürümü: 2.0.0.0. Ürün Dili: 1033. Üretici: Paradox Interactive. Yükleme başarı veya hata durumu: 1602.
İlk yazıda da söyledim, bu aşamaları zaten Recep Bey belirtmiş, fakat ben bu aşamaları uygulayamıyorum aynı sonucu alamıyorum. Sorun bu, yapabilecek bir kişi teamweaver üzerinden bağlanıp yapabilirse minnettar olurum. @Recep Baltaş lütfen yardımcı olur musunuz?