Prison Architect duvar uyarısı

aahqt47763

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
1709162359880.png

Böyle bir hata veriyor ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çatı sorunu gibi geldi bana. Temel atma kısmına girince bütün bölgeye yeniden temel atar mısınız? Yeşil olursa çatı olmayan yerler var demektir. Bu işe yaramazsa odayı kırın ve temel atma menüsünden 2x3lük bir bölüm oluşturun aynı yere. Daha sonra kapı ekleyin, ben bu şekilde bu sorundan kurtuluyordum. Yalnız dikkat temel atma menüsünden dediğimi yapın. Duvar çekme menüsünden değil.

Çatı sorunu gibi geldi bana. Temel atma kısmına girince bütün bölgeye yeniden temel atar mısınız? Yeşil olursa çatı olmayan yerler var demektir. Bu işe yaramazsa odayı kırın ve temel atma menüsünden 2x3lük bir bölüm oluşturun aynı yere. Daha sonra kapı ekleyin, ben bu şekilde bu sorundan kurtuluyordum. Yalnız dikkat temel atma menüsünden dediğimi yapın. Duvar çekme menüsünden değil.
Zemine temel atma olayını hala anlamış değilim 1. seçenekten duvar bina bulabildim yani. İlk başta yaptığım halde odalarda hücrelerden seçiyordum bölgeyi olmuyordu. Bende hazır olan hücre den koyup içini kendim düzenledim öyle oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı