Prison Architect mahkumlar yemek yemiyor

İşletim sistemi
Windows 10
Selamlar dostlar, yıllar önce bu oyunu oynarken de aynı sorunu yaşıyordum şimdi de yaşıyorum. Kısaca anlatayım. Rejim ve politikalarda sorun yok. Ekran görüntüsü atabilsem keşke.

Rejim:
24:00 - 07:00 uyku bazıları sabah saati yaklaşana kadar uyumuyor.
07:00 - 09:00 duş çok çok az bir kısım duş almaya gidiyor.
09:00 - 11:00 yemek mahkumların sadece 3/1 yemek yiyor diğerleri açlıktan ölse bile kantine gitmiyor.
11:00 -15:00 avlu hapsahaneyi kurduğumdan beridir hiçbir mahkum bir kere bile avluyu ve ortak odayı kullanmadı içine bile girmedi.
15:00 -18:00 boş zaman ya kaçıyorlar ya da hücrelerinde boş boş bekliyorlar.
18:00 -24:00 yemek mahkumların sadece 3/1 yemek yiyor diğerleri açlıktan ölse bile kantine gitmiyor.

Politikada bütün cezaları kaldırdım sorun çözülmedi. Avlu ve ortak odanın kapılarını çok kez değiştirdim/kaldırdım çözülmedi. Yani bu sorunun bir sebebi gözükmüyor her şey sorunsuz aslında. Büyük bir avlu fazlasıyla büyük bir kantin fazlasıyla yeterli yiyecek üretimi çok güzel bir ortak oda hazır. Ama avlu ve ortak odaya asla gitmiyorlar. Hepsi emniyetli gardiyan atanmış. Kapıları da normal mahkumların açabildiği kapıdan. Ama gitmiyorlar sonra ihtiyaçlarda özgürlük ve egzersiz kırmızıda.

Bu sorunun tek şüheli olayı olarak şunu fark ettim ki mahkumların çoğu elleri kelepçeli şekilde. Kendi başlarına dolaşamıyorlar. Kendi hücresine dönmekten dahi acizler. Gardiyanların eşlik etmesi gerekiyor.

Gardiyan sayın yetmiyor olabilir
Hücre hapsinde olabilirler mahkumun üstüne basarak görebilirsin
Rapordan ihtiyaca göre bir kantin veya mutfak inşa edebilirsin

Bir de mahkum sayın ne kadar ve kapasiten ne kadar

Gardiyan sayın yetmiyor olabilir
Hücre hapsinde olabilirler mahkumun üstüne basarak görebilirsin
Rapordan ihtiyaca göre bir kantin veya mutfak inşa edebilirsin

Bir de mahkum sayın ne kadar ve kapasiten ne kadar
Mahkum sayım 110 Gardiyan sayım 50 gardiyanlarıdan 15 tanesi kantin avlu gibi yerlerde devriyede. Mahkumların yarısı serbest gezebilirken yarısı kelepçeli ve gardiyan bekliyor. Duş almaya ve yemek yemeye başladılar çok şükür. Artık çoğu ya kendi yada gardiyanla gidiyor. Ancak avlu ve ortak odayı halen asla kullanmıyorlar. Ayrıca uyuşturucu alkol temel eğitim ve benzeri tüm eğitimleri açtım. Şapel atölye gibi tüm şeyleri kurdum. Yaklaşık 150 iş imkanı 90 da vasıflı mahkum var. Ancak ne çalışıyorlar ne de eğitim programlarına katılıyorlar. Hapishane atamalarından gerekli odalara atama yaptım. Garip bir şekilde şartlı tahliye ve görüş odaları yan yana olmasına rağmen (hücrelere en uzak olan yerler buralar) şartlı tahliye düzgün çalışıyor ancak görüşe ne ziyaretçi ne de mahkum geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı